Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dociekliwy socjolog

Nurtujące pytanie odnośnie kobiet i okresu

Polecane posty

Gość Dociekliwy socjolog
Ekologu, pierze się pierze ale czy tez sie wyżyma ?? to tez jest istotna sprawa !

Gość wrazliwa3
ale ja go kocham milosc jest wieksza od......to tylko organ to moja wina nie chce go zawiesc czy sa jakies tabletki na to jesli trzeba poddam sie operacji byle zdazyc przed rozwodem

Gość romanP
macie nasrane w tych waszych glowach zeby sie zajmowac takimi rzeczami a jesli chodzi o tampony to gowno mnie to obchodzi

Gość Dociekliwy socjolog
Miłość to bzdura! Zawsze mozesz udawać orgazm ! Jesli najważniejsze jest dla Ciebie jego szczęscie udawaj ! Są też różne ćwiczenia na mięsnie pochwy, możesz tez dosztukować mu penisa - są juz takie operacje. Ja jednak skłaniałabym się ku zmianie partnera albowiem Twoja radosc i satysfakcja powinna byc dla Ciebie najważniejsza. Z powazaniem - Dociekliwy socjolog.

Gość Dociekliwy socjolog
Romanie, troszke kultury, nie mamy nasrane w głowach, zajmujemy się tym co aktualnie jest społecznie nurtujące. To wynik ruchów struktury społecznej - to że obecnie istotnym tematem jest korelacja między ilością zuzytych tamponów a szerokością waginy. Pozdrawiam - dociekliwy socjolog.

Gość samotny wilk44
ja uwazam ze kobiety o wiekszej cipce powinny sobie kupowac wibratory bo potem staja sie feministkami, niedojechane sa i maja nam za zle wszystko, od wielkosci fiutka po grubosc portfela a na koncu zabiora dom i samochod nie ufajcie kobietom a tampony powinny nosic nie tylko tam gdzie go nosza bo mozna je tym zamknac tampony to dobra rzecz ale w zlym miejscu bardziej szkoda

Gość ona2442
ja wole miec o jeden tampon za duzo niz za malo z prostej przyczyny nie lubie jak mi co chwila wypada czuje dyskomfort i moze to wystawac i wygladam jak shemale

Gość Alka1887
JA powiem ci cos wiecej, kobieta która dba o higiene - nie uzywa tamponów.

Gość Dociekliwy socjolog
A czego używac powinna kobieta dbająca o higiene?

Gość wrazliwa3
nie zgadzam sie z toba po prostu nie pasujemy do siebie fizycznie ale psychicznie jestesmy jak dwie polowki jablka milosc przetrwa wszystko nie rozdzielisz nas

Gość arn3123
mam 12 lat i widzialem na filmie jak jedna babka poszla sie kapac i zasnela i sie wykrwawila bo miala okres i potem sie skonczyl film bo mi sie urwal tak moze byc?

Gość arni342
ja widzialem na filmie jak jedna kobieta weszla do wanny i potem zaczela sie myc i nagle zaczela krwawic ale ze sie uspala nie zauwazyla tego i sie wykrwawila tak do wanny okres moze zabic

Gość arni43213
chcialem jeszcze dodac ze ona potem jak juz sie wykrwawila wyszla z wanny....i film mi sie urwal

Gość matka polka11
po trzeciej ciazy zaczelam zuzywac wiecej tamponow i czulam sie rzeczywiscie komfortowo ale aktualnie gdy mam piatke dzieci nosze pampersa tak mi wygodniej

Gość kajlsjfhs
moderatora!!!!!!!!! co za kretyński temat niewyżytych dzieciaków:(

Gość zbulwersowanaaa
chyba was powalilo nie wierze ze mozna miec taka szeroka.... przeciez to chore.....

Gość mam pytanie do
mam pytanie do panow jak szerokie partnerki mieliscie w swoim zyciu na ile palcow

Gość twoj pan sukooo
to jest glupie pytanie? ty gosciu co sie podpisales dziwnymi literami to pytanie takie samo jak pytanie kto cie zrobil i jaki wyrok za to dostal wolaj moderatora moze ci pomoze...ale na pewno sie nie przyzna do ojcostwa

Gość kochajacy maz199
moja stara jest na 3 palce i zawsze taka byla mimo tego wklada jeden tampon nie ukrywam ze jestem o niego zazdrosny

Gość Dociekliwy socjolog
nie jestesmy niewyztymi dzieciakami !! jesteśmy powaznymi naukowcami :O