Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

edzia87

Plamienie zamiast okresuu

Polecane posty

wczoraj zdarzylo sie cos dziwnego,bolal mnie brzuch,juz bylam pewna ze okresu nie dostane ( staramy sie o dziecko) a tu nagle w ubikacji patrze...krew,no ale czy ja wiem,zalozylam podpaske a tam mala plamka i juz dzis nic...mierzylma temperature to milam 37,4(w pochwie)a ponoc miala sie obnizyc po okresie(jak sie nie jest w ciazy)i co znow z testem o nie wiem kiedy juz moge robic jak mama taki objaw tylko dodam ze okres powinnam dostac jakos 13 stycznia ale to nie regula bo to dopiero drugi okres po odstawieniu tabletek,wczesniej mialam cykl 38dniowy a teraz wyszlo 30 dni, i kochalam sie w dniach plodnych bez zabzpieczenia,tak jak i wyliczyl internet czy jest mozliwe aby tak w krotkim czasie pojawily sie takie objawy?boja mysle ze jak juz to do zaplodnienia najwczesniej 25 grudnia doszlo bo od wtedy zaczelismy...Smile nie wiem jak wyjasnic te doslownie godzinne plamienie (bo po godzinie przestalo)

Gość aniadaniela
proponuje zrobic test a nie stresowac sie

Gość aniadaniela
kazdy organizm jest inny, zrob test, aktualne testy wykryja ci juz 6 dniowa ciaze:)

ja robiłam test 6dni przed okresem i wyszła bardzo słaba kreska prawie nie widoczna :) okazało sie że jestem w ciąży :) teraz idzie mi 9tydz:) udało sie za 3razem :) też brałam tabletki:) pozdrawiam i życze powodzenia!!!

tsunami20 a ile trwaja twoje cykle?masz rgularne? ja wlanie sie gubie bo ostatnio mialam 38 dniowy no a teraz to plamienie wczoraj bylo w 30dniu cyklu

no ja ci powiem ze po odsawieniu tabletek to różnie miałam co miesiac to inaczej na poczatku dostałam po 34dniach okres potem jakos też po 30.. a jak braałam tabletki to miałam co 21dni. wiec nie wiem nawet w który dzień zaszłam w ciąże:) ostatni okres dostałam 30października skonczył sie 3listopada i już wiecej sie nie pojawił:) ginekolog obliczył ze to 8tydz. ciąży jutro niby minie 9:)

Test został zakupiony ale zrobie za kilka dni, tak jak w terminie spodziewanej miesiaczki...czyli 12.01 powinnam dostac to zrobie 15.01

Gość po cesarce to szybko za szybk
Zrób dziś i napisz nam!

nieee... szkoda testu, czeka sie przynajmniej do terminu miesiaczki, czyli 12.01 robie :) a co masz podobny problem??

Gość ta plamka
plamka krwi na podpasce to moglo byc zagniezdzenie sie jajeczka, ja tak mialam

U mnie też tak było. Ostatni @ miałam 17 listopada. Cykle regularne co 28 dni. 9 grudnia od rana plamienie. Dosłownie kilka kropel. Okazało się, że to było zagnieżdżenie. Następnego @ już nie dostałam a 17 grudnia zrobiłam test i wyszły dwie grube kreski. Teraz jestem w 7 tygodniu ciąży.

Gość ezdia87
Ech zrobilam..,.nie wytrzymalam... sa dwie kreseczki:) tylko ta druga troche niewyrazna ale to od tego ze jednak za wczesnie zrobilam. No ale sa dwie :)