Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jesteeem peewnaa

O co chodzi?

Polecane posty

Od jakiegoś czasu dostaję na GG powiadomienia, że moje GG nie obsługuje numerów wyższych niż ileś tam i mam zaktualizować GG. Czy to jest zwykła reklama, czy też sygnał, że ktoś usiłuje do mnie napisać, a ja przez te zmiany mam go zablokowanego?

?

Gość maturka4
A masz zainstalowane Nowe GG? Warto

Gość autooorka temattuu
Nie mam. Powinnam mieć?

Gość maturka4
masz lateksowego pocieszyciela ?

Gość autooorka temattuu
Nie mam. Powinnam mieć? :classic_cool:

Gość autooorka temattuu
kochani podszywacze :)

Gość też chce wiedzieć
bo mi też ciągle tymi wiadomościami spamują, wkurza mnie to! aha i czy po ściągni eciu nowego GG zachowuje się stary numer gg i archiwum??? powiedzcie plissssss

Gość wzruszyłam się tym
nie sciagaj najnowszego gg, moj facet go ma i narzeka, ja mam wersje 7 czyli tez nowa ale nie najnowsza i jest ok :)

Mi też gg 10 nie leży. Wrócę do 7.xx i będę się dalej użerał z tym durnym komunikatem... Tak zachowasz numery, tylko na wszelki wypadek wyexportuj kontakty do serwera. Nie wiem jak z archiwum, nie obchodziło mnie to.

Gość też chce wiedzieć
hej! ja mam baardzo starą wersję gg i jest mi z tym dobrze.... ale zdaję sobie sprawe że prędzej czy później będę musiała tą nową ściągnąć, bo coraz więcej znajomych zakłada sobie nowe konta i mają te wysokie numery których nie obsługuje już moje gg! W związku z tym pytania do użytkowników nowego gg: 1. czy zachowujecie swoje stare nr gg? mi na tym zależy bo mam zaledwie 5 cyfrowy numer (czyli baaardzo stary ;) ) 2. czy archiwum starego gg zachowuje się w nowym? 3. jak wam działa to nowe gg? słyszałam że zajmuje dużo miejsca, muli i zawiesza się wciąż :O dajcie znać prosze

Gość ciekawe to w sumie jest
mi sie wydaje że nie stracisz swojego nr gg, ale w sumie kij wie, też nie wiem :O bo niby z jakiej paki mają ci zabierać stary nr i nadawać nowy pod tytułem 17 milionów coś tam, też bym nie chciała nowego, bo też mam zalediwe 7 cyfrowy! niech się ktoś wypowie w tej kwestii

witam ponownie! 20 minut temu odważyłam się zainstalować nowe gg10 i ......... właśnie skończyłam je odinstalowywać :D BEZ KOMENTARZA, serio :O

aha, info dla kogoś wyżej - tak zachowujesz swój nr i możesz zachować archiwum, ale to jedyne plusty, reszta to żenada!!! nie chce tego gówna, które przypomina mini - naszą klase

Ale czy jak dostaję ten komunikat, to znaczy, że ktoś o wysokim numerze usiłuje się do mnie odezwać? Czy to tylko reklama ustawiona co jakiś czas?

Gość trzymaj sie cieploooo
ja tez wole to stare gg, poprostu uklad nowego mi nie odpowiada. zwlaszcza miejsce na opis... statusy... a co do pytania to tak: numer Ci sie zachowa, archiwum rowniez! jedyny minus to taki, ze nie do wszsytkich bedzisz mogla pisac... niestety...

Gość trzymaj sie cieploooo
a na to pytanie czy ktos sie do ciebie dobija to nie stety raczej nikt Ci nie odpowie. byc moze ktos Ci reklame wyslal jakas... a moze jakis stary znajomy zmienil numre na nowy i sie odzywa.... a moze nikt nie napisal, tylko taki komunikt jest... zebys wiedziala.... na czym stoisz!

O.k., czyli nie ma jasności. Trudno. Dziękuję :)

to nowe gg jest do doopy,potwierdzam! ...zainstalowałam po świętach i równie szybko odinstalowałam,po pierwsze zmuliło mi komputer (samo się zamuliło takżę),po drugie nie wiedziałam gdzie szukać rozmów w archiwum dla numerów spoza listy,po trzecie te ciągle wyskakujące reklamy z boku doprowadzały mnie do szału :O ...mam wersję 7.7 build i nie zmienię na żadne inne goowno nigdy więcej!

witam ponownie! widzę że nie tylko ja wywaliłam to okropne gg10!!! co do pytania czy ktoś się do ciebie dobija w momencie kiedy dostajesz komunikat że masz zmienić gg bo bla bla bal... nie! to gg spamuje aby nas nakłonić do pobrania najnowszej wersji. Ja miałam tylko jeden sygnał od znajomej że założyła nowe konto o wysokim numerze i wysłała mi jedną wiadomość, której oczywiście nie dostałam. A komunikaty od gg przychodzą jakieś 5 razy dziennie. Wiecie co? Sram na to :D że ktoś się nie może ze mną skontaktować przez gg! Mam na liście 29 osób i w razie wu one wiedzą jak się ze mną skontaktować, resztę mam dzieś :) Nie poddam się szantarzom twórców gg!!! Na pohybel GG 10!!! To oni powinni się tym zająć, aby ich użytkownicy mogli otrzymywać wszystkie wiadomości! To nie my użytkownicy mamy się do nich naginać tylko oni do nas!!! Ogłaszam wielki bojkot GG 10 :) Kto ze mną?!

AHA - JESZCZE WAŻNA SPRAWA: dzięki temu że stare gg nie odbiera wiadomości od duzych numerów, przestały mi przychodzić wiadomości od gg-spamerów pt: "cześć tu asia wejdz na stronke...." "cześć tu michał, mam raka, wyślij pieniądze...." "cześć tu jurek, chcesz szybko zarobić....." i inne spamy, łańcuchy, które masowo przychodziły jeszcze kilka mies. temu... a dlaczego? bo spamerzy zakładają wciąż nowe numery z których spamują, a nasze stare dobre gg 7 ich nie obsługuje :) choć jeden plus!

Gość uuuuuuuuuuuppppppppaaa
dobre und motzne to przemówienie powyżej :classic_cool: podbijameee :)