Graża1234 0 Napisano Wrzesień 28, 2020 W tych okolicach to nie wiem, ale ja zrobiłam korony w Gdansku u dr Artura Kaudyka. Wcześniej chodziłam do Doktora w Zielonej Górze, ale niestety uciekł nad morze . Moge polecić, bo wszyscy mi zazdroszczą teraz moich nowych zębów i maz już też będzie robił co prawda proteze ale tylko u Doktora Artura.Mam tylko numer do gabinetu 609510000 nie pamiętam nazwy tego miejsca. Przy okazji skorzystaliśmt z reklaksu nad naszym polskim pięknym morzem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adriannaadr 0 Napisano Wrzesień 29, 2020 Jeżeli chodzi o stomatologię estetyczną to spokojnie polecić mogę dr Magdalenę Tworek z Dental Fraternity. Doprowadziła moje zaniedbane zęby do porządku. Teraz mam idealny uśmiech. Sama Pani doktor jest bardzo miła i kontaktowa. I wcale nie bolało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annamar 0 Napisano Wrzesień 30, 2020 W Warszawie Fabdent. Nowoczesny gabinet, a specjaliści najlepsi w Wawie wg mnie. Z każdego obszaru Ci pomogą, szczególnie jeśli chodzi o stomatologię estetyczną. Teraz poszli w protetykę cyfrową, naprawdę piękną metarfozę uśmiechu można u nich wykonać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiciuś 0 Napisano Listopad 17, 2021 W Toruniu na ulicy Ugory można się umówić do doktora Drosd – specjalista od stomatologii estetycznej z wieloletnim doświadczeniem w tym zakresie. Jeśli chcesz odmienić wygląd uzębienia, przejść metamorfozę uśmiechu przy jego indywidualnym projektowaniu to warto się do niego na wizytę umówić. Wyjątkowy specjalista na tym polu. Do każdego pacjenta indywidualne podejście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach