Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość jestem z mazur

Stomatologia estetyczna

Polecane posty

W tych okolicach to nie wiem, ale ja zrobiłam korony w Gdansku u dr Artura Kaudyka. Wcześniej chodziłam do Doktora w Zielonej Górze, ale niestety uciekł nad morze . Moge  polecić, bo wszyscy mi zazdroszczą teraz moich nowych zębów i maz już też będzie robił co prawda proteze ale tylko u Doktora Artura.Mam tylko numer do gabinetu 609510000 nie pamiętam nazwy tego miejsca.
Przy okazji skorzystaliśmt z reklaksu nad naszym polskim pięknym morzem. 

Jeżeli chodzi o stomatologię estetyczną to spokojnie polecić mogę dr Magdalenę Tworek z Dental Fraternity. Doprowadziła moje zaniedbane zęby do porządku. Teraz mam idealny uśmiech. Sama Pani doktor jest bardzo miła i kontaktowa. I wcale nie bolało. 

W Warszawie Fabdent. Nowoczesny gabinet, a specjaliści najlepsi w Wawie wg mnie. Z każdego obszaru Ci pomogą, szczególnie jeśli chodzi o stomatologię estetyczną. Teraz poszli w protetykę cyfrową, naprawdę piękną metarfozę uśmiechu można u nich wykonać. 

W Toruniu na ulicy Ugory można się umówić do doktora Drosd – specjalista od stomatologii estetycznej z wieloletnim doświadczeniem w tym zakresie. Jeśli chcesz odmienić wygląd uzębienia, przejść metamorfozę uśmiechu przy jego indywidualnym projektowaniu to warto się do niego na wizytę umówić. Wyjątkowy specjalista na tym polu. Do każdego pacjenta indywidualne podejście.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować