Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulla25

Brakuje mi namiętności w moim związku

Polecane posty

Gość ulla25

Jesteśmy razem 1,5 roku i chyba przeżywamy kryzys. Nie wiem czego to wina, ale na pewno zrobiło się rutynowo. Zaczęliśmy 3 miesiące temu ze sobą mieszkać, a ja już się czuję jak w starym dobrym małżeństwie. Niby jest ok, mam naprawdę kochającego faceta, o którym nie mogę złego słowa powiedzieć, no ale brakuje mi tych "iskier", namiętności i spontaniczności, która była na początku związku. Seks uprawiamy rzadko, dwa razy w tygodniu to max. Mój facet dużo pracuje, wraca zmęczony, nie ma ochoty się kochać. Czuję się trochę wypalona i przytłoczona tym wszystkim. Czy ktoś z was będąc w dłuższych związkach też ma takie rozterki?

może wybierzcie się razem na imprezę, tak żebyście obydwoje lubili takie klimaty.. z twojego nicku przypuszczam że masz 25 lat.. może dyskoteka ? albo bal (teraz mamy karnawał to wspaniała okazja) poszalejcie razem, pobawcie się, poprzytulajcie ;)

Gość Girl_UK
Nie wiem, moze za szybko sie wprowadzilas do niego? Moze dlatego ze sie codziennie widujescie, sie tobie znudzilo? Tak mi sie wydaje. ;)