Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madam Cebulka

Wywinęłam księdzu taki numer w kościele, że myśli że zgłupiał

Polecane posty

Otóż mama dała mi 2 zł na tacę , a ja pomyślałam że rozmienie na 2 jedynki i zapłacę dwoma złotówkami. Stanęłam na początku rzędu z brzegu a potem szybko się przemieściłam na koniec rzędu w którym akurat tenże ksiądz zbierał na tacę i stanęłam obok ławki czyli też z brzegu ...zbiera zbiera . bóg zapłać i szoook :D :D :D ale miał minę :D porobie mu parę takich numerów i pomyśli że jest stuknięty. proboszcz pasibrzuch :o kupił żyrandole za 10 tys organy grubo za ponad milion a na świecie głód , w Polsce bezdomni zamarzają!! ale ksiądz samarytanin musi mieć złote organy a ludzie niech umierają 😡 hipokryci

Gość hemmehemmm
nie czaje?

Gość ale konretnie to jaki zart
zrobilas mu, bo nie zajarzylam czaczy...

Gość bertrtra
a ludzie dziwnie na ciebie nie patrzyli?

Gość ale konretnie to jaki zart
no moze jestem nie kumata... Ale tez chcialabym soe posmiac. Moze ktos wyjasnic na czym en zart polegal? Bo czytam, czytam i nie wiem...

Gość LadyPretensja
Moja droga,to o Tobie pomyśla że zglupialaś a nie ksiadz,skoro latasz w Kosciele wzdluż lawki :P

Gość LadyPretensja
Autorce chodzi o to zeby ksiadz pomyslal ze ma omamy wzrokowe-jedną osobę widzi dwa razy na roznych miejscach w lawce....Czego to dzieci nie wymyśla...:P

Gość LadyPretensja
Tank Girl =ooo,widze ze Ciebie tu tez przywialo :P

Jak księciu zaczął zbierać pieniądze to stała na początku ławek blizej ołtarza wrzuciła 1 zł Szybko przebiegła sie na koniec ławek i znowu wrzuciła 1 zł Księciu był w szoku bo ja dwa razy widział, może pomyślał że ma jakieś zwidy rozumiecie ?:D A ludzie nie patrzyli się dziwnie na Ciebie jak tak przebiegałaś ?

Gość durna_baba
extra

Gość mysle ze ksiadz raczej
pomyslal, ze ma do czynienia z dzieckiem specjalnej troski ;)

no właśnie mało kumate co niektóre z was. ołówka - z tego co się orientuję to ty zakładasz podróbki moich tematów o brudzie, niemyciu tudzież o podpaskach :o 😠 no ale nikt nie musi być oryginalny co nie :o do pozostałych - nie biegłam jak wariatka tylko powoli sobie wyszłam z ławki udając że idę np. do konfesjonału przeszłam na koniec kościoła , bez afery stanęłam sobie i tyle.

Gość yhhhyhhhyhhh
ja rozumiem sytuację, że żadnego "numeru" tu nie widzę a skoro masz takie zdanie o księżach i datkach to po co chodzisz do kościoła i w sdodatku dajesz na tacę!!

Gość a co nas to ochodzi
nudne, w USA to normalne że jak ktoś wrzuca na tacę to sobie resztę wybiera wg uznania.... a wy się podniecacie taką nudną historyjką

Gość vnvnvnvnv
hahaha i co nas to obchodzi?

Gość no prosze ...
dosrala ksiedzu i sie tym chwali :( zalosna jestes :( nie masz nic lepszego do roboty?

" a co nas to ochodzi nudne, w USA to normalne że jak ktoś wrzuca na tacę to sobie resztę wybiera wg uznania.... a wy się podniecacie taką nudną historyjką" do chuja i kurwy 😡 debile won od internetu i do nauki czytania ze zrozumieniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KTOŚ TU PISAŁ O WYDAWANIU RESZTY Z TACY ?!

Gość piooootruu
ej głupia jesteś jak but z lewej nogi>do szkoły nie poszłaś to wymyslasz pierdoły smarkatko :o🖐️))