Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirenka_wkładka

kilka pytań o wkładkę mirena?

Polecane posty

Gość mirenka_wkładka

1. czy całkowicie zanika okres przy jej stosowaniu czy tylko częściowo? 2. jak samopoczucie po założeniu? CZy występują bardzo dokuczliwe dolegliwości? 3. czy faktycznie jest tak skuteczna w zapobieganiun ciąży? 4. w jaki sposób działa antykoncepcyjnie? (NIE CHCĘ ŚRODKA WCZESNOPORONNEGO)

Gość aaaaaaaaaaaa
na twoim miejscu bym sie na to nie decydowała bo przy tej metodzie może dojść do zapłodnienia komórki jajowej, z tym, ze zarodek nie bedzie miał szans sie zagnieździc, w ten sposob mozesz miec "dzieci",o ktorych nawet nie bedziesz wiedziec, bo sie nigdy nie urodza, co do miesiaczkowania, moze sie ono zmniejszyc jezeli masz obfite, natomiast tylko u niektorych kobiet zanika, aha i slyszalam ze u jednej kobiety nastapily powiklania po jej zalozeniu,wiec decyduj sama.....

Gość ulubienica mirena
1.u mnie całkowicie zanikło 2.Pierwsze doby ,bóle podobne do manstruacyjnych,pozniej przeszło 3.U mnie nie zawiodła,mam już drugą:) 4.? z tego co wiem,to nie jest środkiem wczesnoporonnym,chyba prawda,bo inaczej w trakcie stosowania byłoby jakies krwawnienie/poronienie/a nic takiego się nie zdarzyło przez prawie 6 lat Jak dokladnie dziala poczytaj w sieci,za duzo pisania

Gość aaaaaaaaaaaa
ulubienica ma racje, nie jest to środek wczesnoporonny,bo nie dochodzi do implantcji zarodka przez działanie tejze wkładki