Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qworum

prosze o jakakolwiek radę

Polecane posty

Gość qworum

co jeść, zażywać, co robić by mieć więcej energii, by mi się ciągle nie chciało spać, kurde no :)

Gość a badanie w kierunku cukrzycy
było?

Śpij 8-9 godzin dziennie - codziennie w tych samych godzinach. No i kofeina czasem pomaga :)

Gość aaaaaaaaaaaa
magnez ci proponuje i lekkostrawne jedzonko:)

Gość qworum
cukrzyca???? to ma zwiazek???? Fakt, śpię po 6-7 godz. więc może to za mało. Oprócz tego, że ciągle ziewam, marznę, to nic mi sie nie chce, jakies takie lenistwo mnie ogarnia. Nie chce tak, bo to ma wpływ i to negatywny na moja pracę. Po kawie jest jeszcze gorzej :) chyba mam niskie cisnienie :)

Gość ze wsi ignac
moja rada : na badania i do lekarza !... biegiem !

Gość ze wsi ignac
"Oprócz tego, że ciągle ziewam, marznę, to nic mi sie nie chce, jakies takie lenistwo mnie ogarnia." zbadaj hormony tarczycy !!!!!!!!!!!!!

6-7 Godzin to mało - myślę, że dlatego jesteś zmęczona. Wysypiaj się.

Gość ze wsi ignac
qworum jaką masz temperaturę ciała ?

Gość niedopływ krwi udar i wodogło
moze poprostu masz anemie,wez idz zrob badania!

Gość Oziębły1
możesz spróbować magnez. Tylko nie tak łatwo uzupełnić niedobór. Poza tym trzeba spać, czasem długo. Jak mieszkasz w dużym mieście to może przez powietrze.

Gość qworum
nie wiem jaką mam temperaturę, bo mierze tylko wtedy jak czuję że mnie choroba bierze. W pracy przekładam wszystko "na jutro", siedzę od 8.00 i tylko kawy piję i przekładam papierki, za nic sie nie mogę zabrać, bo mi sie nie chce, bo mi zimno, bo chcę spaaaaaać, może solarium by pomogło, a może centrum albo kapusta kiszona, bo może brak mi witamin.

Gość qworum
i jeszcze łeb mnie często boli. Po prostu jak stara hipochadryczna baba, a ja chcę mieć więcej życia w sobie

Gość ze wsi ignac
postaraj się mierzyc temperaturę , kilka razy w ciągu dnia . Zbadaj hormony Tsh , Ft3, ft4 , morfologię i OB . Nie czekaj ,że samo przejdzie tylko idź do lekarza .

Gość qworum
ej no weźcie mnie nie straszcie, ja myslałam o witaminkach, spaniu i solarium (bo może to brak swiatła) a wy mnie tu straszycie :)))

Gość polecam zarzywac
body max plus to jest na bazie zen szenia . po miesiacu nie odczuwałam potrzeby snu i miałam mnóstwo energii

ja miałam tak półtorej roku temu, przed zimą i na kafe poradzili mi Olimp Vitamin plus dla kobiet. to taki preparat witaminowy. byc moze to efekt placebo ale pomogło:) i teraz sama polecam:)

Sugerowałbym (o ile nie ma to związku z chorobami takimi jak: niedoczynność tarczycy, cukrzyca itp) uprawianie sportów. Spanie 7-8 godzin dzienni (co najmniej), jedzenie warzyw i owoców w sporej ilości, nie zapominanie o mięsie (najlepiej drobiowe lub rybę- najzdrowsze).

Gość ewdidentny brak magnezu
brak płynow ( przynajmniej 2 litry dziennie) staraj sie miec tez wiecej ruchu i po jakims czasie wrócisz do formy

znaleźć sobie nieziemsko seksowną niuńkę, która będzie chciała uprawiać seks na okrągło! :D

Gość qworum
dzięki za rady, spróbuje wszystkiego i wtedy może wrócą mi siły, bo na razie kiepsko :) niuńki nie znajdę bom kobieta i mam niuńka i to od kurcze 8 lat :) pozdrawiam