Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaottakk

znacie chłopaków, który palą ale są fajni??????????????????

Polecane posty

Gość ankaottakk

bo poznalam jakis czas pewnego - on ma 18 lat, ja 16 i mowimy sobie czesc i sie zastanawiam czy kiedys nie zagadać do niego... podobno jest bardzo sympatyczny, nie szpaner itd. ale mimo wszystko ja nie lubię palaczy.... Głównie dlatego, ze on jest młody, a musiał z jakiś powodów zaciągnąć się po raz pierwszy.... i tu jest problem, bo ja nie chce chłopaka który zapalił dla szpanu przed kolegami, albo z ciekawości.... ;/

Gość ankaottakk
Ja nie lubie pozerów, wole mniej urodziwego, niż pustego w środku. wg mnie skoro tak postępuje i niszczy swoje zdrowie to jednak nie jest na tyle dojrzały... CO WY SĄDZICIE NA TEN TEMAT??

Gość znam 18-letniego chłopaka
który jest zarąbisty z charakteru, naprawdę w porządku koleś. I przystojny jest ;). Pali. Ale to jego płuca. To że ktoś pali, nie znaczy, że jest zły :). To tylko głupi nawyk 🖐️

Gość ankaottakk
To że ktoś pali, nie znaczy, że jest zły. nie twierdze, że od razu zły. po prostu sądzę, ze chłopak który ma cale zycie przed sobą, (tym bardziej jesli jest przystojny i mógłby miec powodzenie u dziewczyn, ale nie ma, bo mało kto chce całować sie z popielniczką) - to coś jednak nie tak z jego poglądami. za szczegolną głupote uwazam jak pali bo chce zaimponowac znajomym, nie znosze takiego zachowania. Czekam na więcej opinii na ten temat...

Gość za mundurem panny sznurem
ja znam takie kobiety :classic_cool:

Gość ankaottakk
mimo wszystko chcialabym poznac opinie na temat chłopaków... ;)

Zawsze może rzucić palenie. Mój narzeczony palił od 13 roku życia - codziennie 1,2 paczki... Jak mu powiedziałam, że smakuje okropnie i nie będę się z nim całować to rzucił od razu.

oj no pewnie, ja znam kilku chłopaków którzy palą, są zajebiaszczy z charakteru i niektórzy nawet przystojni :D młodość rządzi się swoimi prawami, może i zaczął palić dla szpanu, ale co z tego skoro teraz dalej pali tylko dlatego że się uzależnił i nie może rzucić? fakt całowanie sie z popielniczką pewnie nie należy do przyjemnych, ale jeśli już facet musi palić to można by go namówić na chociaż mentolowe a to zawsze coś nie? ;)

Gość ankaottakk
hmmm... ''zejbiaszczy z charakteru'' - ale czy tutaj chodzi o to, że są fajni, mozna z nimi pogadac o wszystkim, sympatyczni, czy bardziej ze starają się być takimi jakby idolami, w sensie chcą, zeby każdy ich lubił, tacy bardziej niedojrzali szpanerzy??? no bo wolę zeby chłopak był skromny, cichszy niz tak przebojowy ze go zna pół ludzi w mieście, popisywał sie itd, wolałabym zeby był dojrzały. Z tym ze własnie nie wiem czy chłopak ktory pali moze byc dojrzaly... wiem, moze to sterotypowe myslenie, ale jakoś ciężko mi sie przekonac do osób palących.... :(

Gość ankaottakk
anywho - ty tez kiedys byłaś nastolatką, powinnas wiec zrozumiec a nie od razu krytykowac ze moje porblemy są błahe...

Gość Daruch
Czasem mysle ze dziewczyny w moim wieku sa powalone i nie maja nic innego do roboty niz zakladanie glupich topicow...

Gość ankaottakk
yhy to moze powinnam przestać zawrać sobie nim głowę, ubrać szpile i miniówke i pójść na ''party'' i tam wyrwać jakiegoś kolesia???? :o na prawde sądzisz ze mój porblem jest aż tak głupi?? za idiotyzm uważasz to, ze podoba mi sie chłopak ale nie wiem czy zagadac bo pali a ja tego bardzo nie lubie?? radze przeczytać pozostałe tematy na forum, z ''co to jest pedofil? jestem w ciąży'' na czele....

Gość ankaottakk
upppppp

Gość glupia jestes
tyle ci powiem. Kierujesz sie stereotypami i nie jestes lepsza od tych prawiczkow z uczuciowego, co to by sie z 'uzywana' laska nie zwiazali. mozecie sobie podac rece.

Gość ankaottakk
no to po jaką cholere chłopak pali papierosy jesli nie dla szpanu?????!!!! jesli bardzo by chcial rzucic to by jakos mu sie to udało...

znamy . ale palenie to nie wyznacznik wartosci czlowieka . mzoesz mu powiedziec ze nie bedziesz sie z nim calowac .. bo z palaczem to jest dosyc ble e:O

Gość ankaottakk
UPPPPPP

Gość ankaottakk
fajny - nie spanuje, sympatyczny, mozna z nim o wszytskim pogadac, nie wyjawia sekretów kumplom, lojalny i szczery.

Gość ta piosenka to
moj chlopak pali od 15 roku zycia... od smierci ocja. teraz ma 23 lata... probuje rzucić. wiem ze sie stara. ale mi to nie przeszkadza ze pali. martwie sie o jego zdrowie. ale palenie samow sobie mi nie przeszkadza. a npewno nie pomyslalam nigdy ze nie bede z nim tylko dlatego ze pali

Gość ankaottakk
tu leja - :D a za wszystkie posty ktore cos wniosły do tematu, a nie bezsensowna krytyke mnie bardzo dziękuję :) :* i proszę o więcej... :)

Gość ankaottakk
up