Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna Młoda 9/2010

Będę wdzięczna za rady

Polecane posty

Gość Panna Młoda 9/2010

dotyczące organizacji ślubu. Od czego zacząć? Od rezerwacji sali? Mamy już wstępnie zarezerwowany jeden termin wrześniowy. Jeśli ostatecznie zarezerwujemy salę to co następnie załatwić? Jaka kolejność załatwiania formalności jest najlepsza? Przyznam szczerze, ze trochę mnie to wszystko przeraża, tyle jest tych spraw do załatwienia i zorganizowania... Z góry dziękuje za wszystkie porady ;-)

Gość chyba za pozno sie obudzialas
Ja ma za poltora roku i juz mam wszystko pozalatwiane, tzn. sala, kosciol, fotografd i zespol. A i tak musialam walczyc o terminy...teraz chyba za bardzo nie bedziesz miala w czym przebierac

Gość Panna Młoda 9/2010
Nie strasz mnie... Wydaje mi się, że największy problem jest z salą, a to już praktycznie mamy. Liczę na to, że ze wszystkim się wyrobimy, jest dużo zespołów, kamerzystów i fotografów, więc na pewno uda nam się znaleźć

Zarezerwujcie salę, później znajdźcie zespół/DJ'a, potem kościół. Następnie reszta.

Gość pppppsss
sala, zespol, fotograf, kosciol a potem cala reszta :)

Gość a moze najpierw sie dowiedzcie
w kosciele o termin. Znajomi porezerwowali wszytsko a potem okazalo sie ze w kosciele juz zostala jedynie godzina 20.00. Potem latanie zalatwianie pozwolen na slub w innej parafi. Nie sala i zespol jest najwazniejszy, tym bardziej jak si ebierze slub koscielny. No chyba ze masza i przysiega to dla was tylko dodatek do wesela:/

Gość Panna Młoda 9/2010
Dziękuję Wam za odpowiedzi. Zespołu juz szukam, a jak tylko zarezerwujemy salę lecimy do kościoła dowiedziec się co i jak :-)