Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca1234

czy jest tu facet który...

Polecane posty

Gość pytająca1234

ma dziecko, jest rozwiedziony, ma nową partnerkę i kłopoty z byłą. Jak sobie radzicie, czego oczekujecie od partnerki, czy jest obecna w życiu dziecka, w jakim stopniu, czy zauważacie jej ból i rozsterki,co jest dla was najważniejsze itp

Gość pytająca1234
i ostatnie pytanie :) zerżnie mnie któryś ? :classic_cool:

Gość a to drugie pytanie to na
poważnie ?

Gość pytająca1234
jak zwykle to samo, jak ktoś nie ma nic mądrego do powiedzenia to niech nie pisze nic pozdrawiam podszywaczy

Gość pytająca1234
cnotliwe, że mnie dziewczątko, lecz czasem, gdy wyczerpią mi się zapasy uspokajających draży kokosowych z Lidla i dopada mnie spleen, wyruszam na poszukiwanie podszywaczy o szczególnie dłuuuuuuuuuuuuuuuuugich psipsiorkach, którzy pozwalają mi czasem popatrzeć i pozazdrościć, mam bowiem freudowski kompleks kastracyjny, oraz świerzb między palcami stóp :D

Gość pytająca1234
ha ha ha jeśli chciałeś/as mnie wkurzyć to Ci się nie udało, już się przyzwyczaiłam, że wiekszośc tu osób to bezmózgowce i tylko na tyle ich stać, może kiedyś Ty bedziesz miał/a problem i ktoś Ci tak odpisze, powodzenia

Gość pytająca1234
ja jestem kimś lepszym tylko nie rozumiem co mnie trzyma na tym topiku - to chyba mesmeryczny magnetyzm podszywaczy, sama już nie wiem co popieram a co potępiam, chyba (jak co wieczór) umieszczę sobie w odbycie pestkę avocado wykradzioną ze śmietnika mojego sąsiada - barona SLD w świętokrzyskiem :D