Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MMAMMMCIAA KALINKIIII

jaki jest teraz modny kolor scian?

Polecane posty

nie wiem ale co to ma znaczenie jak pewnie za miesiac i tak bedzie niemodny? wybierz jakis neutralny np. bez, zawsze bedziesz mogla wybrac pod to dodatki tego koloru ktory ci sie podoba

w telewizji w kazdym mieszkaniu ( w serialu ) sciany sa fioletowe

Gość hjyru
Ja koloruję ściany według własnego gustu! Nie podążam ślepo za tym co modne. Dom jest dla mnie, a nie ja dla niego więc urządzam go tak bym czuła się w nim dobrze.Właśnie mam remont i w sypialnię pomalowałam (z meżem) na kolor łososiowy ( na 10 l białej farby 12 pigmentów)...w pokoju gościnnym wybrałam dulux - pole kukurydzy ( gotowa farba), a w korytarzu dekoral - indiańskie lato :) Kolory są żywe i pełne wigoru:)Nie lubię mdłych niby kolorów, które ledwie są widoczne...

ja chce pomalowac salon na kolor zolty i pomaranczowy poniewaz mieszkanie jest ciemne.

Nie chodzi o to, co modne, ale w jakim kolorze będziesz dobrze się czuć. Nie dajmy się zwariować ;)

Gość gość
Mieszkam za granica i tutaj maluje się sciany na bialo lub kolor kremowy , z wyjątkiem jednej, którą malujemy na szaro lub brązowo. Odcien do wyboru.Teraz taka moda..meble takie jak stół. .komoda blaty ciemne a reszta jasna.

Po latach ostrych kolorów, jasnych, pastelowych, stawiam na biel. To tez kolor:) Nie zmèczy oczu i pasuje do wszystkiego. Optycznie powièksza, daje stałe wrazenie czystosci itp,itd

Gość gość
Kolor popielaty jest elegancki i łatwo go uzupełniać innymi. W sypialni mam ściany popiel i dodatki od różu do amarantu. W przedpokoju ściany popiel, meble wenge i czerwone dodatki. Do łazienki też planuję popiel :) Z bielą i turkusem prawdopodobnie, choć ten turkus nie taki pewny. Chyba jestem maniaczką?

Gość gość
Jakbyś szuała dodatków do łazienki w tych kolorach to polecam zajrzeć na http://www.krainalazienki.pl/ - mają duży wybór i ceny bardzo konkurencyjne :)

Gość gość
Jakie gusta takie kolory.... Mojaz zanajoma ma bzika na punkcie różu…. Ale ja wole bardziej zimne kolory…do mojego mieszkania kupiłam farby w odcieniu szarości w sklepie budowlanym http://www.grafitolkusz.pl/index.php

Gość gość
szary który wpada trochę w niebieski a do tego białe meble super