Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwis13

Krem rozjaśniający do włosów Delia Cosmetics

Polecane posty

Gość oliwis13

Mam pytanie Czy stosował już ktoś krem rozjaśniający do włosow Delia? Podobno nie niszczy... idealny do blondów... Jakie macie odczucia po jego użyciu ?

Gość jaga1244
widzialam w rosmennie... mysle o kupnie stosował ktoś?

Gość 55555lolA555555 555
Ja mialam pięknie rozjaśnil moj jasny brąz na platynę;)

Gość takkkkkkkkkkkkk
mam włosy w odcieniu średni brąz po użyciu tego rozjaśniacza miałam ohydnie żólte włosy

Gość oliwis13
a zniszczyl 'TObie wloski?

Gość oliwis13
Ale czy niszczy? Bo oto mi najbardziej chodzi... Ja slyszalam że wlosy są niezniszczone-nienARUSZONE

Gość oliwis13
a stały sie po tym produkcie wysuszone i rozdwojone?

Gość doniaaaa
Wysuszył włosy przestrasznie. Chciałam rozjaśnić rudy, który od częstego domowego farbowania, na końcówkach zrobił sie ciemny. W efekcie mam okropne w dotyku włosy a i kolor.. hm niespecjalny. Rozjaśnienie o 1 ton. Nie warto było.

Uwielbiam go, uratował mi włosy, zrobiłam kilak dni temu czarna czekolada z palette i wyszły kruczo czarne na 24 mycia :/ umyłam je 14 razy i nie chciało zejść, lekko się tylko rozjaśniły :/ ale i tak mi nie pasowało... zrobiłam kremem rozjaśniającym i wyszło świetnie, nareszcie mogę patrzeć w lusterko :D włosy wyszły kasztanowe i są śliczne ;) mam tylko teraz nadzieje, ze mi nie wypadną wszystkie :x jedynymi minusami to ten okropny zapach, ale to w końcu rozjaśniacz, wiec nie ma co narzekać i to ze głowa trochę piekła :p

Gość 678987678909876
ja kupilamzlondy troche rozszy alemoge polecic rozjasniacz 14zl szybko dziala i nie niszczy jestem mega zadowlona bomamzniszcozne wlosy przez fryzjerke- niestety spalilamiwlosy profesjonalna farba;/ teraz chlopakmirobilpasemkana folie i sa swietne:P

Gość Werrrr
Kupiłam wczoraj krem rozjaśniający w rossmannie za 5 zł. Jestem ciemna blondynka z natury, ale rok temu pofarbowałam się szamponetką do 24 myć Palette, ale trzyma mi się do tej pory, zrobily mi sie odrosty kilku centrymentowe. Kiedy nałożyłam krem rozjaśniający liczyłam że rozjaśni mi cale wlosy, a w gruncie rzeczy orosty mi się ładnie rozjaśniły, a pozostała część włosów jest tylko ton jaśniejsza, kupiłam drugi rozjaśniacz zeby polozyc na tą ciemniejsza część włosów. Ogolnie troche wysuszylo wlosy, ale to po kazdej farbie tak sie dzieje. Swoje zadowolenie oceniam na 7/10 :)

Gość OLA Krem do Rozjaśniania

to stary jak swiat krem,i z tego co wiem najlepszy, zawsze farbowałam tylko nim i nigdy nie miałam po nim zniszczonych wlosow. Trudno go dostać,

Gość zazu

OLA Krem do Rozjaśniania- gdzies go mozna kupic? szukam -  jest dla mnie b. dobry. mam wlosy cienkie i nie mam uwag.