Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młoda_młoda

Mój facet ma pytanie

Polecane posty

czy są jakieś sposoby (witaminy, tabletki, albo inne odżywianie się) żeby końcówka penisa (rzołądz jak się nie myle) był twardy, tzn żeby się nie zaginał. Nie wiem czy dobrze to napisalam, ale jeśli ktoś coś kojarzy prosze o porade

Gość weź druta

Gość spokojnie dzieciaku
yyyyyyy w sensie ze reszta moze sie zginac na rozne sposoby?interesuje nas tylko ten element?

chłopcze chyba sam powinieneś wiedzieć bo dziewczyną napewno nie jesteś, sorry ale jest to żałosne

Gość spokojnie dzieciaku
he he oj moze dziewczyna nie umie opisac tego co jej facet wygaduje;]badzmy wyrozumiale;]ale ja nie rozumiem motywu zgiecia hi hi sama glowka mu sie rusza?moze przytakuje;]

nie wiedzialam że ludzie są tu tacy chamscy. Nie potrafie tego dokładnie opisać, bo ja nie widze żeby on mial problem ze swoim penisem, i nie jestem pewna na 100% o co mu chodzi. Może źle to napisalam- żeby się nie zginał, chodzi żeby główka była bardzo twarda. Jak nie wiecie to poprostu nie odpisujcie, szukam konkretnych odpowiedzi. do *megusia* jak mówisz że powinien o tym wiedzieć i że jest to żałosne, to jak ty jesteś taka mądra to napisz a nie pierdol*** głupoty

penis nie jest zbudowany z kości a tylko z ciał jamistych które jak gąbka napełnia sie kwia i sztywnieje.Żołędz prawdopodobnie nie napełnia się kwią tak jak byś chciała i jest miękkawa.Niektórzy faceci maja tak jak wy macie sztywniejsze łechtaczki lub mniej sztywne

Gość prowodyr
Czytam a i tak nie rozumiem .Pytanie niezrozumiałe więc pomoc będzie trudna .

Gość spokojnie dzieciaku
he he a sa i to bardziej niz myslisz;]wiesz nie latwo konkretnie odpowiedziec jak nie ma konkretnego pytania...chyba najwazniejsze ze ty nie widzisz problemu...niech sie chlopak okresli dokladniej to moze odpowiec uzyska bo tak to mozna gdybac

Gość prowodyr
Pewnie doradca trafił i jest to związane z krążeniem .

do dobry doradca dziękuje ale kiedyś on nie miał tego problemu. Ma to dopiero od kilku miesięcy. Więc nie wiem czy to przez krążenie krwi

Gość oświecony
Powiedziałbym, by maczał w żywicy epoksydowej i pozostawiał do stwardnienia - ale chyba Ci się to nie spodoba :( No i może podrażniać !

Gość spokojnie dzieciaku
oswiecony...kierunek myslenia jest dobry ale metoda chyba troche zbyt prymitywna;D korzen zen sznia dziala podobno...jak sie dobrze przywiaze

piszesz ze ludzie tu są chamscy a sama jak piszesz???? zmień najpierw siebie a potem sama oceniaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!! sorry sam oceniaj bo chłopaku idz do szkoły bo do dorosłości ci daleko, naczytałeś sie jakiś książek i myślisz ze zabłyśniesz

Gość dla wolno myślących
dziewczynie chodzi pewnie o to żeby był twardy jak stal i nie odkształcał się pod wpływem ucisku Ja myslę że a) albo nie jest do konca podniecony b) taka jest jego uroda c0 ma jakieś zaburzenia

Gość spokojnie dzieciaku
he he wez mala wyluzuj juz ci powiedzialam ze musisz napisac o co dokladnie ci chodzi zeby dokladna odpowiedz uzyskac. po 1 nie twierdzilam ze do chamow sie nie zaliczam po 2zostalas uznana za chlopa to szukasz chlopow w innych?no i odpowiadam na konktetna odpowiedz konkretnej osoby6 a nie jade po twojej wypowiedzi wiec sie zastanow...chcesz powaznych ludzi to idz do lekarza moze ci sie uda.najbardziej prawdopodobna diagnoze postawil dobry doradca i wez sie zastanow zanim sie do kogos rzucisz bo nie wszyscy beda nad toba skakac.sama zglosilas sie do ekipy szydercow wiec sie nie dziw brakiem powagi i profesjonalizmu...to nie poradnia.ogarnij sie

Gość spokojnie dzieciaku
moze dawno go nie cwiczyl skoro wczesniej tak nie mial

Gość spokojnie dzieciaku
ty megusia wykrylas 2chlopow...normalnie albo jestes chlop albo feministka ha ha

ja tutaj nikogo nie oceniam. A forum jest od tego żeby napisać co komu się chce, ale ja prosiłam że jak nie wiecie to nie odpisujcie bo żarty to możecie sobie z kogoś innego robić. Gdybym dokładnie wiedziała o co mu chodzi to bym napisala, ale naprawde nie wiem, bo mi nic w nim nie przeszkadza.

Gość trochę desperat
Przede wszystkim to pisze się "żołądź" a nie "rzołądź". Wgraj sobie przeglądarkę Operę ona ma w standardzie sprawdzanie pisowni. Pozdrawiam

Gość Facet2000
przyczyn może być wiele. Być może spadł mu poziom testosteronu. Pobieżnie poziom można ocenić po innych cechach. Czy ten chłopak jest przy kości? Poziom testosteronu spada w zwiazku z kobietą. Inne sprawy to związane z naczyniami., samym narządem itp. Jeżeli to jest problem to musi iść do lekarza.

Gość PrEtTy GiRll 15
Musisz miec ostro nasrane we lbie ze na takim forum pytasz sie o taka powzana sprawe :-O OBYS ZDECHLA SUKO!!!!!!!!!!!

Gość jgt css
podobno marchewka jest dobra na potencje... tyle tylko, ze trudno ja przymocowac :D:D:D

PrEtTy GiRll 15 ja mam nasrane we łbie tak?? to co powiesz o kobietach które piszą że ich facet ma małego itp. a co ty robisz na tym forum