Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie potępiajcie mnie

czy moge okłamać go w sprawie ciązy

Polecane posty

sprawa wyglada tak: MAMY PO 26 LAT, Spotykamy sie od lat 4, wciaz mieszkamy osobno, a jemu nie pali sie do zaangazowania na powaznie. Ja bardzo go kocham, on mnie tez ale nic nie posuwa sie na przod. Boje sie ze on mnie rzuci, ze zostane sama z wycietymi 4 latami. Rozmawialam z nim o tym- powiedzial ze jemu jest dobrze tak jak jest, zenic sie zamierza nie wczesniej niz ok 30. Wpadlam na pomys, ze go sprawdze chce mu powiedziec ze jestem w ciązy ( nie jestem i nie chce narazie byc). Jestem ciekawe czy okaze sie prawdziwym facetem, czy po prostu umyje rece. Wiem, ze jest to nie w porzadku i zadaje sobie pytanie co potem. powiem, ze jestem a brzuch nie bedzie rosl jak z tego wybrne

Gość jestem GIRL
nie, nie... lepiej z nim zerwij, powiedz że Ty potrzebujesz czegoś rozwijającego się związku, zapewnień, zaręcznyn, slubu, a widzisz, że z nim to nie ma szans i chociaz go kochasz, to musisz podjąc tą trudną decyzje i nara. potem odczekasz miesiąc w milczeniu, jesli nie przystanie na Twoje warunki. przed miesiącem powinien wrócić skruszony z kwiatami i błaganiem o powrót oraz deklaracją poprawy i rozwoju Waszego związku. jesli tego nie zrobi - szukaj nowego i tyle.

:o dziecko, ja mu sie nie dziwię,. że on z tobą nie chce się wiązać na poważnie jak ty taka głupia jesteś :o ciąża, sprawdzanie :o

Gość stt lat sto lat niech zyje...
bardzo dobry pomysł

ale co mu powiedziec potem. co z tą ciążą?? jak powiem ze to byla sciema wkurzy sie na maksa i wszsytko sie popsuje.

ja uwazam, ze to zly pomysl.W dodatku malo dorosly.Skoro juz rozmawialas i wielkiego skutku nie odnioslo, to wyglada na sprawe dosc beznadziejnie dla Ciebie.Facet ma pelne prawo nie chciec sie zenic.Jasno to powiedzial.Uczciwie.Teraz Ty mozesz podjac decyzje :albo trwam w tym albo odchodze.Gdybys podejla taka decyzje wytlumacz mu i badz konsekwentna.Moze jednak przemysli i zmieni zdanie.Ale badz konsekwentna i przemysl do konca swoje ewentualne decyzje.Zycze Ci trafnych decyzji.

>>ale co mu powiedziec potem. co z tą ciążą?? jak powiem ze to byla sciema wkurzy sie na maksa i wszsytko sie popsuje. No kurrwa :o Co za tępe bydle :o zrealizuj swój scenariusz, a uwolnisz go od siebie:o

Gość no dzielna jestes tak trzymac
powiedz, że test wykazał ciążę, powiedz że jesteś za kilka dni umówiona z ginem (to da ci czas) a później w zależności od jego reakcji powiesz mu albo s...pitalaj albo, że test się pomylił lekarz wykluczył ciążę;)

Gość Ewellinka
popieram wypowiedz Eleny50

Gość Egon myszka
Bydlak jestes zwolniony z kaffe za brak inteligencji. To nie jest moja wina ino Mamy i Taty. madrzejsz niebedziesz i niepros i nieprzepraszaj jestes zwolniony dyscyplinarnie, decyzja zapadla

Gość OdziaXxx
Wszyscy tylko sceptycznie nastawieni do osoby potrzebującej rady. Oczywiście również uważam iż pomysł oszukania w sprawie ciąży, jest mało dojrzały, jednakże jest to również jeden z najłatwiejszych sposobów na sprawdzenie tego czy mu na Tobie zależy. Czy weźmie odpowiedzialność za to że najpierw zamoczył, a potem "zrobił Ci dziecko". Czy nie ucieknie, jak niektórzy to mają w zwyczaju. Nie jest powiedziane że po całej sprawie nie możesz mu po prostu powiedzieć że go okłamałaś. Jeżeli na prawdę Cię kocha i czuje wobec Ciebie odpowiedzialność jako facet, to powinien zrozumieć Twoje rozterki i wątpliwości. Później powinniście o nich wspólnie porozmawiać i tyle. Pamiętaj że prawdziwa i szczera rozmowa tak na prawdę rozwiązuje wszystko, dlatego najpierw zamiast mówić mu o dziecku, powinnaś z nim porozmawiać. Pozdrawiam :)

Czy pomysł dobry czy zły nie mi oceniać... wszak ja bym się w to nie pchała. Nurtuje mnie jednak zupełnie coś innego... Chcesz żeby ożenił się z Tobą z poczucia obowiązku a nie z miłości? Po co Ci jego oświadczyny i to jak zareaguje na ciąże? Jeżeli nie poprosił Cię jeszcze o rękę to nie jest do tego gotowy a jeżeli usłyszy, że jesteś w ciąży i się oświadczy nagle to tylko z poczucia obowiązku :/ Nie wiem co Ty chcesz przez to osiągnąc :/

Gość Azara
Witam ja zrobilam tak samo jak ty po 5 latach zwiazku zeby sprawdzic faceta wydawalo mi sie ze kocha a tu jednak pomylka gdy tylko dowiedzial sie ze jestem w ciazy zostawil mnie powiedzial ze nie jest gotowy a z ciaza zebym zrobila porzadek caly moj obraz wspanialego chlopaka faceta legl w gruzach i wtedy sie przekonalam kim jest naprawde zmarnowalam tylko 5 lat

Tak to bywa jak się kocha obraz stworzony we własnej głowie a nie człowieka, którego trzeba dobrze poznać żeby powiedzieć "kocham cię"

Gość dotakis
mi wprost powiedzial ze jak zajde w ciaze to mnie zostawi"nie jest gotowy"a pozatym nie pasujemy do siebie, i pozegnalam drania niech spierdala, a teraz prosi o to bym wrocila:0: tylko ze ja teraz nie chce go widziec

Gość spójrzcie na datę postu
autorki dawno jż nie ma :classic_cool:

Gość Pysia2468
cześć mam na imie Dorota i mam 24 lata.byłam w zwiazku z facetem 5 miesiacy ,a on mnie ostawił dla innej,ale ja nadal go kocham i go okłamałam ze w ciazy jestem z nim zeby tylko wrócił.ale on chce dowodu od lekarza ze jestem na 100 procent w ciazy :-( co ja teraz mam zrobić.pomózcie mi.ale prawdy mu nie moge powiedziec bo mnie znienawidzi :-(((

Gość Ellenaa
no to sie zalatwilas :-P Mozna udac glupia i powiedziec, ze pomylilas sie . Taka nierozgarnieta sierota, co to do dwoch nie umie policzyc. Tylko czy to jest wyjscie? Moze jednak zdabadz sie na prawde ?

Gość agollla
świetny pomysł ,tez takswojego sprawdziłam:) jesli po 4 latch jemu dobrze tak jak jest to mysle ,że wszystko ma sie ku koncowi

Gość najlepszy sposub by sie dowied
to zero seksu aż do ślubu to się w tedy okaże czy kocha was czy seks jezeli odejdzie to kocha seks a jeżeli was to powinien wytrzymać te 5 lat uwaga facet zrobi wszystko by miec seks nawet będzie kłamał i wyzywał

Gość Krynolina
Dziewczyna okłamała cię, że jest w ciąży? Pokazała test? Napisz do mnie. To ważne. krynolina5@wp.pl