Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczatkujaca dietowiczka

mam kilka pytań proszę o pomoc

Polecane posty

ile czasu potrzebuje na schudniecie ok 20 kilogramów?? Bo tyle mam niestety do zrzucenia, nie chodzi o żadna rozsądna dietę cud ale dobrze zbilansowana dietę? Czy 4 miesiące wystarczą? drugie pytanie mam 164/165 cm wzrostu jak byście ocenili kobiete przy tym wzroście z wagą 60 kg bo tyle bym chciała wazyć. Nie chce byc za gruba ani za chuda - chce być w sam raz

zadna diete cud miało byc

aha mam 26 lat

Gość mala zosia...
wg mie 4 miesiace to za malo , myse ze w 8 ewentulanie ale musialabys byc baaardzo zdeterminowana.... zreszta byl tu taki topik pisany przez Fruktoze- schudlam 32kgw 8 miesiecy i tam dziewczyna opisala wszystko co i jak...

ile bedzie tyle bedzie - i tak musze schudnac 20 kilo bo chce miec dziecko kiedys wazyłam 100 kg ale i wazyłam tez 65 kg ja generalnie szybko gubie sadełko ale i szybko nadrabiam a gubi mnie wieczorne jedzenie - tylko to

Gość mala zosia...
wow ,no to niezle mialas wahania ... jak sie chce to mozna ,a wiec powodzenia

zaczęłam już dzieki za pocieszenie

Ja tez uwazam, ze 20 kg w 4 miesiące to mało - tym bardziej, ze nie zależy Ci na diecie-cud (co bardzo chwale), ale na rozsądnym zbilansowanym jadłospisie. Przy dobrej diecie, ruchu i konsekwencji mysle, ze moze Ci sie udać w 6 - 8 miesiecy. Ale i tak zawsze kazdy organizm moze inaczej reagować. Na poczatku waga moze lecieć w dół jak szalona, potem stanie i ani drgnie, mimo, ze będziesz nadal dbać o to, co jesz - i to jest bardzo krytyczny moment, bo wiele osób sie wtedy załamuje i poddaje. A trzeba to przetrzymać i dalej robic swoje i dać czas organizmowi na przestawienie sie, a po jakimś czasie waga znowu zacznie spadać. Co do wzrostu i wagi - ja mam 162 cm i waże 65,6 kg. Chciałabym schudnać do 55 kg - gdy wazyłam kiedyś 53 - 55 kg, to czułam sie najlepiej i uwazam, ze najlepiej wyglądałam. Ale nie porównuj się z innymi, bo też kazdy ma inną budowę. Ja mam bardzo szerokie biodra (obecnie 108 cm), wiec u mnei kilogramy idą bardzo w te partie. Ktoś inny z podobną wagą moze mieć tłuszcz bardziej równomiernie rozłożony, albo po prostu moze mieć cieższe kości, ale wyglądać znacznie szczuplej od Ciebie. Zyczę powodzenia i wytrwałosci.

Gość borelioza
jak masz duzo do zrzucenia to początkowo szybko waga poleci - moja mama zaczynala w listopadzie 2008 roku z waga 108 & juz w marcu 2009 wazyla 80. A w sumie nic wielkiego nie robila, nie jadla slodkiego, smazonego no & nie jadla na wieczor.

dziekuje kobietki za odzew wiele lat miałam wage do 70 kg i wygladałam dobrze jestem gruszka wiec nosiłam dopasowane bluzeczki i ciemniejsze spodnie/spódnice, przytyłam po slubie jak zaczełam gotować pamietam ze jak wazyłam 65 kilo to myslałam ze jeszcze 5 kilo i bedzie idealnie.....ehh teraz musze schudnac bo jak zajde w ciaze to bede wyglądac jak słonica hheeehee

nikt mi nie napisał co sadzi o wadze 60 kg przy 165 cm

Jak to, ja napisałam :-) Podałam dla porównania, ze ja mam 162 cm i waże 65,5 kg i dla mnie jest to za duzo (ale miałam już tez 69), a chciałabym ważyc 55 kg. Tak wiec 60 kg dla 165 cm wydaje sie ok- nie za duzo, nie za mało - ale tak jak napisałam wcześniej, jeden z takim wzrostem i wagą bedzie wygladał chudziej, drugi grubiej - nie mozna sie ukierunkowywac tylko na wage, bo kazdy ma inny organizm. Sa na tym forum dziewczyny, które waża 60 kg, maja 175 cm wzrostu i sie odchudzają - to też zależy jak bardzo chydym chce sie byc wizualnie, ale za chudym to też nie ładnie.

agawa agawa dziekuje ja chyba jakies obsesji dostałam, dobrze ze jest zima nie musze sie rozbierac- wiadomo w rozmiarze 46 nie wygląda sie atrakcyjnie

Gość kurtka.debenhams
dla mnie rozmiar 36 jest idealnie...ale mysle e przy 165 i 60 kg to bedziesz 38/40 wiec ok ,ale mogloby byc lepeiej.

Gość idz do apteki i
ja mam 164 cm wzrostu i przy wadze 60 kg wygladam najlepiej (własnie ponownie daze do tej wagi)Poprzednio schudłam do 54-55 kg i wygladałam wg i znajomych zle.Tak wiec dla mnie przy takim wzroscie 60 kg to waga optymalna, wyglada sie kobieco, a nie jak wieszak:-P Pozdrawiam i zycze wytrwałosci. Acha, ja 16 kg schudłam w 3 msc tak wiec i tobie sie uda :-)

no własnie podobaja mi sie apetyczne kobiety moja siostra zawsze wazyła 46 kg była uczestniczka konkursu miss polonia ale to teraz jak wazy 60 pare kilo (jest wysoka) leca na nia wszyscy faceci hehe mi rozmiar spodni 38/40 wystarczy nie musze miec metki 36 chciałabym tylko mieścic sie w rozmiarówke w każdym sklepie ja jestem typowa gruszka wiec i tak na górze bede bardzo filigranowa na dole pełniejsza dziekuje kochani