Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Damian Z.

Jestem z otyłą dziewczyną...ukrywam ją przed znajomymi...

Polecane posty

Gość Damian Z.

Sporo juz jest postow na temat otylych, ale moja sytuacja jest inna. Nie naleze do typu facetow ktorzy podobaja sie dziewczyna, nie mam tez gadanego i po mimo 29lat nigdy nie mialem dziewczyny. Jakis czas temu poznalem na czacie jedna, jest otyla, spotykam sie z nia w miejscach gdzie jest malo ludzi bo najzwyczajniej sie wstydze, nie wspomne juz nawet o tym co by bylo jakby mnie ktos znajomy z nia widzial! zazwyczaj spotykamy sie u niej i nie wychodzimy, chociaz ona zaczyna nalegac na kino, kawiarnie czy impreze!!! Nie ma mowy zebym ja pokazal, a z drugiej strony chce z nia byc bo na ladna dziewczyne nie mam szans, wiec gruba lepsza niz nic, jest mila i wogole ale wyglad...:o

Gość ziutekkkk
D n o

Gość a czego sie spodziewasz skoro
nie jestes wybitny ? albo ci zostaja grube albo brzykie:P ciesz sie ze nie jest szkaradna , schusc zawsze mozecie podczas seksu ( lepiej przy zgaszonym swietle:P )

Slusznie postepujesz, wstyd moze byc straszny, nikt o zdrowych zmyslach nie pokazalby swoim kumplom grubego wieprza:classic_cool: Zapamietaj to co napisalem, pozbadz sie balastu, swiat jest pelen pieknych kobiet!

Gość Angelllla
Przesadzasz, na pewno stac cie na zgrabna dziewczyne, nie musisz na sile meczyc sie z grubasem i wstydzic za niego. Glowa i penis do gory;-)

Gość Fernandinho
Debil, po prostu Debil!

uciekaj zanim zniszczysz sobie zycie!!! teraz ten grubas jest mlody, a im bedzie starsza tym bardziej sflaczala i obwisla, Jeeeezzzu chron tego nieszczesnika :-o

Gość Damian Z.
ciezko sie rozstac bo nie chce byc sam, na nic lepszego i tak liczyc nie moge, tyle ze wstyd, nie wyobrazam sobie jej pokazac rodzinie, znajomym:-o

Damianie, pamiętasz ten dowcip o pewnym panu, który miał samochód Syrena, ale wstydził się nim jeździć, więc jeździł w pokrowcu? Zrób i ty tak samo. Załóż swojej dupie pokrowiec:classic_cool:

ales gośiu walnięty To po cholere Ci dziewczyna, ja też sama siebie nie czaruje. Jestem pasztetem. Ale nie wchodze w związek z kims kto mnie nie kręci bo lepszy niż nic. Jestem sama i sama będe do śmierci. I to żałosne ze sie pchasz w zwiazke z pano do której nic nie czujesz. Bo długo tak nie pociągniesz. A uczucia....rozumiem że masz je gdzie słońce nie dochodz,

Gość Okrąglutka i fajniutkaa
udzie, popatrzcie co wy tu piszecie przecież to przerażające jacy bezmyślni potraficie być i jacy głupi!!! wstyd mi za was.. nie wiecie co to uczucia czy jak? bo nie rozumiem, robicie sobie jaja z kogoś kogo zupełnie nie znacie, nic o nim nie wiecie..a ty 29-latku puknij się baranie w głowę i to tak pożądnie, może ci pomoże..i najlepiej zostaw tą dziewczynę w spokoju bo dla niej większy wstyd zadawać się z takim idiotą, który nie wie o co chodzi w związku, brak ci ludzkich uczuć i dlatego nie miałeś wcześniej dziewczyny, nic dziwnego, takiego ograniczonego człowieka szerokim łukiem trzeba omijać..

Gość Ktosiaaa18
Ludzie otyli to też ludzie. A skad wiesz dlaczego jest gruba? Może jej tez nie jest z tym dobrze, pomyslałes o tym? Skoro poznałes ja na czacie to pewnie tak samo jak Ty ma problem z nawiazaniem relacji w rzeczywistosci, a jesli zaczałes sie z nia spotykac to tylko dałes jej złudna nadzieje dupku, ze ona tez zasługuje na bycie z kims w zwiazku. Lepiej uwazaj, bo jak sie dowie, co tak naprawde o niej myslisz to moze ci zrobic małe kuku:-) no wiesz, ludzie otyli maja duzoo siły, jak cie przysiadzie to tylko raz! pozdrawiam madrych

Gość czemu mam wrazenie ze
te prowokację zalozyl hszonszcz? 😴

Gość Mlody 21
takiej grubej to nawet porzadnie nie przelecisz, bo faldy, szybko sie meczy i poci, a dupy przy swietle nie wypnie bo sie wstydzi swojego ciala, kiedys za duzo wypilem i wyrwalem grubaske bo mi sie chcialo ruchac, ale to bylo straszne i oblesne:-o wiej chlopie i to szybko!!! a jak cie bedzie nachodzic to plaskacza w pysk!

Gość anonim nie gal
słuchaj frajerze cos ci powiem, wyglad niema znaczenia w zwiazku tylko harakter i to co ma się w sercu!! 29 lat i rzadna go niechciała..rozumiem dlaczego ja sobie wziełeś BO ŻADNA CIĘ NIECHCE..

Gość fghdfggf
jaki zal idz na dziwki lepiej

Gość Damian Z.
posluchaj frajerze, a czy ja twierdze ze jakas mnie chce? wlasnie nie, dlatego zeby z kims byc wybralem sobie grubasa bo jaka jedyna mnie chciala, czytaj wyraznie a potem sie wypowiadaj. moze nawet nie zdajesz sobie sprawy ale sam przed chwila ja obraziles:-) powiedziales ze ja sobie wybralem bo inna mnie nie chciala:-) czyli wybralem w desperacji grubaske:-) ktorej tez nikt nie chcial:-) a wyglad ma znaczenie i dobrze wiesz o tym ze ogladasz sie za ladnymi dziewczynami z takimi chcesz sie umawiac i miec taka zone a nie grubasa ktorego po szkole obrzucali kamieniami bo tak miala. juz jej wyslalem wiadomosc ze musimy sie spotkac i jej powiem ze ma sie walic A tak na marginesie Ty zaszczany pajacu! Żebyś ty chociaż umiał pisać i mówić po polsku, analfabeto jeden! Wypad z mojego topiku pokrako nieszczęsna! :-o

Gość sesee hhh
1/10 :o

Gość dasdaasdass
Dla autora: jeśli dla ciebie wygląd ma znaczenie, to zerwij kontakt z tą dziewczyną i szukaj innej. proste jak drut.

Gość hisroria lubi ja nie
ciekawe, bo ta grubaska załozyła właśnie temat, że spotyka się z 29 letnim prawiczkiem... ciekawe dla kogo to większy obciach ???