Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamunia

the sims 3

Polecane posty

Gość mamamunia

Witam! Ściągnełam The Sims 3, wszystko włączam niby jest ok ale wyskakuje ze musze podac kod produktu no i jest generator w którym wyskakują rozne kody wpisuje je ale zaden nei pasuje na jednej ze stron napisali ze ktorys w koncu bedzie pasowal ale ja juz od godziny je wpisuje i nic :( mozer ktos z was zna na to inny sposób mozektos instalowal tą grę i wie jak mozna to ominąc

Gość mamamunia
przez program big torrent

Gość kokomoka
Ja mam oryginał i nie mam takich problemów :P A gierka świetna tylko strasznie wciąga :)

Gość mamamunia
ale jestes wredna:P

Gość mamamunia
poprostu od razu przy grze był generator kodów na innej stronei powiedzieli mi ze musze probowac wpisywac wszytskie kody ktore podaje ten generator ktorys w koncu bedzie dobry

Gość tak to jest jak się kradnie
:o co? nie wiedziałaś, że jesteś złodziejem???

Gość mamamunia
nie ukradłam tylko pozyczyłam :P a jak mi sie nie spodoba? Muszę najpierw wyprobowac jak mi sie spodoba to moze kupie, wiadomo przeciez ze nie orginalna wersja nie daje wszystkich mozliwosci tak samo bylo przy sims2 najpierw sciągnelam zagralam spodobalo mi sie kupilam orginalną gdyż w nie oryginalnej nei mzona bylo samemu domów budowac, basenu itd

Gość mamamunia
x

Gość dgagdag
A jak kupujesz mięso w sklepie to też najpierw nadgryzasz, żeby sprawdzić czy smakuje?

Gość mamamunia
nie jadam miesa

Gość mieso jest tansze
od gry nawet a jak samochód kupujesz to dają jazdę wypróbować sa dema sa krótkie albo gra pujdzie bo ma mniejsze wymagania kupisz oryginał i nie pójdzie ja tak miałem kolega sie napalił na farcraja kupił oryginał i mu gra nie poszła chociaż system spełniał wymagań znam przypadek z wiedzminem kolega kupił orginał i gra mu nie chciała chodzic dopiero jak craca sciagnoł to mu poszła