Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chwilowa irytacja

McDonalds

Polecane posty

Gość dfjbdagobaer
pracuje tam;p

Gość jkjljljljl
Lubię McChickena :)

Gość raz tam piłam kawę
dobra była i jadłam lody - też smaczne.

Gość sowakrowaooo
rzadko tam jem, ale lubię tamtejsze jedzonko pyszna jest ta nowa kanapka amerykańska, nie wiem któa dokłądnie i uwielbiam lody z karmelem, mniaaaaaaaaam

Gość lila vanila
ja tam nie chodzę, to żarcie to jest niedobre :o

Gość oświecony
Ja się lękam tego klauna - to jakiś zboczek ! :)

Gość dfjbdagobaer
powiem Wam szczerze ze ogolie porzadek jest ( bo sa kontrole itd.)no chyba ze robimy sobie małe zarty;p o jedzeniu nie moge sie wypowiedziec, bo do restauracji przycodzi juz wszystko zamrozone ( i to powinno nas zastanawiac - ile czasu jest zamrozone;p) no ale dla mnie byłlo szokiem to, ze cebula jest codzinnie zalewana goraca woda ( tez jest sucha) . i niedawno ( bo w naszej restauracji sa sniadania) weszłą nowa kanapka z jajkiem gotowanym... i te jajka w takiej zalewie dziwnej lezały i leza sobie ok 4 dni... o maj faking;p a to te jajka tez sa w sałtce szefa;] w tej wiekszej od mniejszej - nie kupujcie jej;p

Gość oq
zadko tam jadam, bo jedzenie jest dosc ze nie zdrowe to zadko smaczne, niektore potrawy wrecz ociekaja starym tłuszczem. masakra nie polecam sie tam stolowac bo to nic dobrego dla organizmu. pozniej ludzie dziwia sie ze maja nadwage, to normalne jesli sie opychaja tymi smiecmi

Gość asdasd324324324
NEW YORK ta kanapka jest pyszna kocham ją ale w zakopanych wszedzie pisze ze wykupiono i jestem tym zbulwersowana !! :((((((((((((((((

Gość dfjbdagobaer
no a podobno nawet nie wpływaja tak jak zdrowe jedzenie na osrodek głodu i sytosci, dlatego mozna jesc tego duzo i byc nienajedzonym

Gość dfjbdagobaer
a u nas tez nie ma new yorkow;p

Gość sowakrowaooo
tak to chyba ta New York, pyszna jest i nie jadam tam codziennie - nieraz dwa razy w miesiącu, nieraz rzadziej

Gość Inspektor Biegunka
oq, w dupie byłaś gówno widziałaś. :) Oleju starego nie mają, bo sanepid by zamknął taki lokal w pizdu. :) Większy syf jesz zjadając wendline z supermarketu.

Gość dfjbdagobaer
no tak tylk kontrole mamy zapwiedziana, a olej do najswiezszych nie nalezy... zalezy jak kontrola wypadnie;p

Gość asdasdasdasdasdasdasdasdasdasd
a beda jeszcze te kanapki NEW YORK ??? bo nie moge bez nich żyć chce taka chociaz raz w miesiacu zjeść :(