Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzukającaMajówka

Szukam Kamerzyste i Fotografa MAŁOPOLSKA!!

Polecane posty

Gość SzukającaMajówka

Potrzebuje kamerzyste i fotografa na wesele ale nie moge nic fajnego znaleśc może polecicie coś?? Tylko proszę nie z Warszawy:D:D Bo to do mnie kawał drogi (Wesele koło Zakopanego)

Jeśli chodzi o fotografa to polecam www.fotoreportaz-slubny.pl Fotki robiło nam dwóch fotografów i są mega boskie. No a co najważniejsze wcale nie było drogo i bardzo miło się z nimi dogadywało. Na prawdę Wam polecamy.

Gość thth hth
a skad dokladnie ?? podaj maila to Ci przesle kilku sprawdzonych :) ja mieszkam 40 km od zakopca

Gość Mam do Maisi pytanie
Maisi zapoznałam się z proponowana przez ciebie stroną i jak czytałam ich ofertę to się uśmiałam. Czemu tak mało proponują zdjęć w formie papierowej a dają setki w formie cyfrowej. Jest to bardzo podejrzane bo jesli ma sie tyle zdjęc obrobionych to co za problem dac ich np 150 w formie papierowej. Piszą ze robia zdjęcia dyskretnie. To znowu kłamstwo bo trudno aby dwóch fotografów w kosciele było mniej widocznych niz jeden. Zresztą po co ten drugi fotograf ma zasekurowac tego pierwszego? Co do zdjęć na stronie to każdy widzi ich poziom techniczny i ich urodę. Maisi Fajnie że zrobili ci takie piękne zdjęcia i jesteś z nich tak bardzo szczęśliwa ale wytłumacz mi po co zalogowałaś się na czarny nick aby napisać tego twojego pierwszego posta. Zazwyczaj tak logują się dziewczyny które są przed ślubem i chcą uczestniczyć w życiu forum aby ułatwić sobie organizację ślubu i wesela. Ty chyba już jesteś po ślubie?

Tak, jestem juz po ślubie. u nas było dwóch fotografów i wydaje mi się że byli dyskretni, tzn nie rzucali się w oczy. A co do czarnych czy innych kolorów nicka - jestem na chorobowym i po prostu z nudów weszłam sobie na to forum, poczytałam i postanowiłam podzielić się swoimi doświadczeniami. My akurat dostaliśmy album z 40 zdjęciami 15x21, i album 200 zdjęć 13x18 ale myślę że to sa już indywidualne ustalenia. No i myślę ze dziewczyny, które szykują się do ślubu czasami czytują posty tych dziewczyn, które sa już mężatkami. Droga moja przedmówczyni, więcej pogody ducha życzę

Gość margula m
A ja polecam dwóch przystojniaków :) http://www.st-foto.pl/ - to kumple koleżanki z roku, mi robili zdjęcia za darmo, tzn. płaciłam tylko za dwie fotoksiążki i wódkę im sprezentowałam za dobry reportaż :) Jak patrzę na to co pokazała Maisi (http://www.fotoreportaz-slubny.pl/) to ręce opadają :(

Gość margula m
Co do kamerzysty to WIDEOFILM zrobili kumpeli bezbłędny film z wesela. Ludzie płakali ze śmiechu :D stronka: http://www.wideofilm.eu/

Ja jednak nadal uważam że te zdjęcia są dobre, są przede wszystkim naturalne, nie są sztucznie przebarwione, cudacznie zmyślone, są takie jakie powinny być ślubne pamiątki. Widzę na nich siebie taką jaka jestem a nie jakąś wystylizowaną postać. Pokazując zdjęcia znajomym wiedzą ze to ja na nich jestem. A Ci znajomi, którzy wybrali tą firmę są także zadowoleni.

Gość Nic dodać nic ująć...
A ja uważam że wszyscy tutaj wciskają papkę reklamową podszywając się pod przyszłe panny mlode. Maisi zgadnij co ciebie wydało że jestem fotografem????? Liczę na odpowiedź.