Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki mąż

Czy ja znajde kiedyś wreszcie żone?

Polecane posty

ale ja wcale takiego wielkiego "parcia" chyba nie mam, ze mysle tylko o tym... :( tylko fajnie by bylo..

wiadomo, że nie na siłę, bo to nie ma sensu....jednak marzenia pozostają, ja też nie szukam nikogo na siłę, staram się żyć normalnie i jakoś idzie, ale chyba trudno tak samego siebie oszukać, że i tak jest wszystko ok:) a już sama myśl o kolejnych niewypałach i porażkach to hm brrr.....

Gość sybila
Boże od rana wszyscy o tym, znajomi, w pracy, na kafe... Zakochaj się najpierw. Wartościową kobietę można znaleść wszędzie i pewnie spotkasz ja w najmniej spodziewanym momencie. Dopadnie cie miłość kiedy sie nie będziesz spodziewał, nie czekaj na nią niecierpliwie bo zwykle jest tak że jak bardzo chcemy kogoś poznać to ta osoba się nie zjawia, albo wiazemy się z ludźmi z którymi nie powinniśmy się wiązać. Smutek przychodzi kiedy myślimy o tym. Bo samotność jest najgorsza i ani praca ani nic na tym świecie nam nie zrekompensuje tego braku... Ale tak to już jest że jak zmieniamy myślenie i nie szukamy, oddajemy się innym ważnym lub mniej ważnym sprawom ona przychodzi sama

Gość sybila
A może już ją poznałeś? Swoją drugą połówkę? może jest obok ciebie ale tak wam jakoś nie po drodze albo nie myślałeś o niej tymi kategoriami, czasem to czego tak bardzo pragniemy jest cały czas obok, trzeba tylko otworzyc oczy

Gość do BNB
zona znajdzie Ciebie

Gość kolorowych jarmarków
jak jesteś miły, nie krytykujesz innych i nie uważasz się za Bóg wie co, (a przy okazji nie masz odpychającego wyglądu) to znajdzie się prędzej niz myślisz

ja mam 24 lata i jestem po zwiazku z 32 latkiem i twierdze ze jezeli facet jest wychowany przy cycku mamy to nic z tego nie bedzie...... jedyne co po tym mi zostalo to przepieknai bardzo madra coreczka .........a i spracowane rece