Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki mąż

Czy ja znajde kiedyś wreszcie żone?

Polecane posty

Gość Lisette
Mężu, może ta opcja kilku bobasów skutecznie odstrasza Ci kandydatki na żonę. :D Przyznaję, że nie czytałam całości, ale wstępniak był całkiem zabawny. ;)

Czy ja znajdę w końcu faceta, który niczego się nie boi?? To są raczej pyt. retoryczne, chociaż szukajcie a znajdziecie???😡

Gość Lisette
Wiesz, może warto zacząć od jednego. Pewnie, że duża rodzinka to mnóstwo radości, ale różnie to bywa, a rodzić musi kobieta, hehe. :)

Gość Ten mąż
oferma nie łam się :)

Panowie jest mnóstwo samotnych, fantastycznych kobiet. Może poprzeczki zbyt wysoko stawiacie i podobnie jak kobitki na książąt na białych rumakach liczą, Wy poszukujecie księżniczek.:-)

Gość Blondi w oficerkach
...szybkie numerki - taka kilkuminutowa randka:) w ciągu kilku godzin masz możliwość zapoznania się z potrzebami wielu Kobitek,być może ,któreś będą proporcjonalne do Twoich;)

Gość Blondi w oficerkach
Te dzieci to dla Ciebie priorytet?

kiedyś chciałbym mieć dzieci... ale to nie priorytet wiadomo. chciałbym poznać wartościową osobę.. partnerkę :)

Gość Blondi w oficerkach
Więc zaczynanie znajomości od tak ciężkiego tematu niekoniecznie jest właściwe;) poczekaj chwilkę z tymi bobaskami;)wszystko w swoim czasie!

Gość do takiego meza
a ja szukam meza... mam 28 lat, mam prace, wlasne autko, staram sie po prostu byc niezalezna, nie jestem brzydka i glupia tez nie... no faceta tez mam, w Twoim wieku, ktoremu do malzenstwa sie nie spieszy, bo skoro kupil nowa karte graficzna do komputera to mnie juz pies drapal :-o i dzieciaczka tez juz bym chciala, bo lata leca i nie ma sie co oszukiwac, jak tak dalej pojdzie to na wiecej niz jedno dziecko bede za stara, a chcialabym dwoje... i co? mozemy sobie raczke podac, bo nie jestes sam...

Gość do takiego meza
no i już mi raźniej :)

Gość Blondi w oficerkach
Może powinieneś wystosować jakiś anons;) A pózniej przeprowadzisz weryfikacje kandydatek,które na niego odpowiedzą:)

Gość Blondi w oficerkach
Nie myślałam o anonsie na kafe;)

randka.pl, sympatia? hmmm chyba nie.. pomyśle ;) ale takie portale mi się średnio kojarzą. :P

Jakbys byl fajnym facetem to nie miałbys problemu ze znalezieniem kobiety. Może cos z Toba nie tak skoro tak skutecznie wszystko odstraszasz. Moze masz za duże wymagania, za wiele oczekujesz. I może zamisat szukac od razu w kazdej zony i matki dzieci zauwaz w Niej po prostu kobiete.

Gość Blondi w oficerkach
Niekoniecznie musi być z Nim coś nie hallo , zwyczajnie jakiś zagubiony jest,natomiast co do sympatii to nie to miałam na myśli , zdecydowanie jestem zwolenniczką tradycyjnych podejść ;)