Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

czy ktos mieszka w brzydkim mieszkaniu?

Polecane posty

Gość pytammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Gość odpowieadaaammmmmmmmmm
ja mieszkam w brzydkim mieszkaniu i bardzo się go wstydzę, więc nikogo nie zapraszam do domu

Gość na wrotkach
A czemu jest brzydkie? Moje jest ok

bo nie ma pieniedzy na porządny remont a wszystko stare i brzydkie

Gość seboradin lotion
zakonnik 4 puste ściany no i krzyż

Gość lucielien
moje? - pewnie brakuje mu wiele... ale dla mnie jest miejscem, do którego na skrzydłach wracam...

Myśle ze nawet ze starych mebli można zrobic fajny klimat to detale tworzą całość:) i nie musisz kupować nic drogiego pomaluj pokoje na fajne kolory a meble nie musza byc nowe i drogie :P

Maleńkaa165 (martta_llol@vp.pl) Myśle ze nawet ze starych mebli można zrobic fajny klimat to detale tworzą całość i nie musisz kupować nic drogiego pomaluj pokoje na fajne kolory a meble nie musza byc nowe i drogie tak, tylko te meble muszą się nie rozlatywać, żeby móc coś z nimi zrobić, a ja ich poprzesuwać nawet nie mogę 🖐️

to chociaż sciany pomaluj na jakieś fajne kolory ,kup jakieś ciekawe dodatki ,na pewno bedzie to wszystko lepiej wyglądać...

kup farby, kup dodatki... to ja już wolę przeczekać i uzbierać na porządny remont 🖐️

to zamiast siedziec w syfie rusz głowa dziewczyno to nie boli.Pełno jest ogloszeń ODDAM UZYWANE MEBLE ZA FREE rusz dupe poprzegladaj i bedziesz miała,jak dobrze zagadasz to nawet ci pod dom podwioza i przy ryju postawią .Kopa w dupe powinnas dostac zeby cie zycie nauczyło zaradności miemoto jedna.

patent na stare meble - kup najtańsze plastikowe rolety np. w Jysku, zdejmij wszystkie drzwiczki z mebli i zawieśc rolety od góry do dołu - można pokombinowac z kolorami zamiast rolet gotowych plastikowych można pokombinować z materiałowymi wlasnego wyrobu okleiny są niezłe, ale raz - że kosztują, dwa, że meble musza np. mieć zawiasy w porządku i szuflady, co tu nie występuje

półtora roku mieszkałam w okropnym mieszkaniu - wynajmowanym. nic tam nie robiłam, bo szkoda mi było kasy, ale było strasznie! stare powypaczane okna, kuchnia pożal się Boże, jakieś dziurawe linoleum, łazienka koszmar, ciągle spod wanny ciekło, zlew przeciekał, w przedpokoju jakaś badziewna boazeria, z której gwoździe wystawały. jedyne co tam było ładne - podłoga z małych deseczek - tylko zapuszczona. to mieszkanie było tak na przeczekanie, więc nie tylko z grubsza odświeżone przez nas zostało. a za oknem ruchliwa ulica. ruchliwa ulica plus stare okna - huk non stop