inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 5, 2010 .......... oceńcie? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 5, 2010 Zatkała was najinteligentniejsza stopa na kafeterii????:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotek filotek 0 Napisano Styczeń 5, 2010 glen co ci sie zatkalo?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 5, 2010 kotku glenowi zatkała się dupa................... bo kakao to to właśnie znaczy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotek filotek 0 Napisano Styczeń 5, 2010 no wlasnie dlatego pytam :) wiem co to znaczy i mnie zaciekawila ta wypowiedz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotek filotek 0 Napisano Styczeń 5, 2010 juz wiem czemu glena tak interesuje kupa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bedzie dobrze Napisano Styczeń 5, 2010 JESTES zbyt inteligentny jak na to forum. Czy nalezysz do Mensy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 5, 2010 Nie należe do żadnej mensy............. swoją inteligencje trzymam tylko dla siebie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bedzie dobrze Napisano Styczeń 5, 2010 nie badz egoista inteligentny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 5, 2010 Inteligetni zazwyczaj są egoistami............. odrobina zdrowego egoizmu nikomu nie zaszkodzi:).............moje nowe kopytko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drugs 0 Napisano Styczeń 5, 2010 Co to ma znaczyć??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bedzie dobrze Napisano Styczeń 5, 2010 inteligentny blagam badz moim mezem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AD.ak Napisano Styczeń 5, 2010 z tego co piszesz nie wnioskuje ze jestes inteligentny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 5, 2010 Nie chce żony.......... jestem chyba aseksualistą i dobrze mi z tym........... drugs----> mówisz o mojej stopce....... to moje poglądy życiowe...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bedzie dobrze Napisano Styczeń 5, 2010 inteligentny nie odmawiaj mi, prosze (prosi - ma duze oczka) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anywho 0 Napisano Styczeń 5, 2010 zwal sobie, dobrze Ci to zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 5, 2010 Wiesz co ale ja chce księdzem zostać............. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drugs 0 Napisano Styczeń 5, 2010 Nie no spoko;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 5, 2010 drugs---->ale spoko bo chce zostać księdzem czy spoko bo podobają ci się moje poglądy................:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bedzie dobrze Napisano Styczeń 5, 2010 inteligentny - no zlituj sie - prosze prosi (duzie oczka prosza) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drugs 0 Napisano Styczeń 5, 2010 Tak ogółem ciekawy przypadek jesteś;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 5, 2010 No ale nie moge potrafić podwójnego życia..................... drugs....... możesz to objaśnić? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bedzie dobrze Napisano Styczeń 5, 2010 drugs spadaj Inteligentny jest moj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drugs 0 Napisano Styczeń 5, 2010 Proszę:) To mu moja droga wytłumacz he he;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 5, 2010 drugs........ ty zaczełaś to ty mi to tłumacz............ bardzo dobrze...... tak szybko się we mnie zakochałaś?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bedzie dobrze Napisano Styczeń 5, 2010 do drugs - spadaj prosze Inteligentny jestes wyjatkowym czlowiekiem. Szkoda by taki material genetyczny ulegl degradacji. prosi (prosza duze oczyska) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 5, 2010 Nie chce mieć dzieci.................. więc z mojego materiału genetycznego nici:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bedzie dobrze Napisano Styczeń 5, 2010 ale hm ... warto korzystac z zycia inteligentny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 5, 2010 oczywiście że warto i ja to robie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 6, 2010 Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach