Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyz82

bol po lewej stronie brzucha podczas chodzenia-- co to moze byc?

Polecane posty

Gość xyz82

jestem w 22 tygodniu ciazy. przed weekendem odczuwalam lekki bol i napiecie po lewej stronie brzucha, na samym dole. ale tylko wtedy, gdy stawalam na lewej nodze. dzis nachodzilam sie po miescie i po powrocie zaczelam kulec na lewa noge, bo nie moglam na niej stanac. boli znow w dole brzucha i na granicy z noga. co to moze byc? miala ktoras z Was cos podobnego?

Gość fwefwe
Oczywiście że miałam. To normalne. Po prostu pewne mięśnie się nadwerężają. Może to promieniować też ból w kręgosłupie na te obszary ciałam (ciekawe jest ze bólu w krzyżu można wyraźnie nie czuć, a już jego jakby echo w bokach, odczuwać silnie). I w środku też masz coraz mniej miejsca więc ucisk pojawia się na to i owo. Pamiętam że u mnie takie bóle zaczęły się właśnie od lewego boku, gdzieś w okolicy brzucha. (Ciążę donosiłam normalnie. Do końca byłam aktywna.)

Gość xyz82
dziekuje, ze odpisalas! ja juz zaczelam panikowac. bo w pewnym momencie nie moglam chodzic, taki bol przy poruszaniu sie. po kapieli maz mi noge prawa wycieral, bo ja nie moglam na lewej stanac- od razy napiecie i bol w dole brzucha. mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej, bo musze isc do pracy na 10-ta. maz juz mnie do lekarza wysyla. ale moze nie trzeba...