Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamitutuitam

pierscionek zareczynowy

Polecane posty

Gość tamitutuitam
czy ktos mi doradzi?

jakie trendy to nie wiem ale pierscionek ladny.tzn kamien ladny:) zolte zloto jest oblesne ale to moje zdanie

Gość tamitutuitam
ale ten piersionek nie jest taki bardzo 'zolty'. pasuje ten kolorowy kamien? jak ogladam w sklepie lub w necie 'zareczynowe' to wszystkie sa z przezroczystym kamieniem, diament itp. zastanawiam sie wiec czy inny kamien /zielony, filetowy/ to dobry wybor....

Gość tamitutuitam
to jakis 'przesad' czy Twoja opinia? nie chce z czyms wyskoczyc...

Gość gunga
podobno ametyst czyli ten fioletowy pecha przynosi ale ja nie jestem pewna ... w sumie kto by sie tam przejmowal, kup jaki Ci sie podoba , czemu mialbys nie byc orginalny :)

Gość misia swojego misia
perły tez nie moga byc

Gość tamitutuitam
ale moja dziewczyna jest przesadna, wiem bo czasami slysze jak rozmawia ze to tak, a tego sie w domu nie trzyma itp. pozniej niby sie smieje z siebie, takie nieszkodliwe 'dziwactwo' ale wiem ze by przezywala jak by cos bylo nie tak, jakis kamien nie ten. a nie chce jej pytac bo zacznie sie domyslac :)

Gość upssss
mnie sie taki nie podoba,ale to nie moja sprawa niewygodny, będzie haczył i to oko odpustowe

Gość upssss
mnie sie podoba 2-kolorowy w formie obrączki z kamieniem taki nowoczesny

Gość tamitutuitam
dlaczego bedzie haczyl?

Gość upssss
ta koronka wokół oczka zawsze haczy o odzież

Gość tamitutuitam
no to wszystkie tak maja, chyba ze takie jak jak mowilas - jak obraczka z wpuszczonym kamieniem. ale taki odpada. rzecz gustu

Gość upssss
rzecz gustu udanych zakupów mam kilka pierścionków i jak dla mnie musza być wygodne, płaskie,tak,żeby można rekawiczkę włożyć i nie zdejmować bez przerwy, bo sie zgubi

http://www.zales.com/family/index.jsp?categoryId=3280821&numResultsPerPage=104&pg=1&kpc=1 to sa takie typowo zareczynowe. fakt kwestia gustu jednemu podoba sie matka drugiemu corka :D autorze czy masz jakiekolwiek pojecie jakiego rodzaju pierscionki zareczynowe podobaja sie Twojej dziewczynie? czy kiedys skomentowala lub wypowiedziala sie na temat jakiegos? moze jej najlepsza przyjaciolka by Ci pomogla jesli Ty nie wiesz jakie lubi. a jesli wiesz to trzymaj sie tego co ona lubi bo mi np. nie podoba sie zolte zloto i w przypadku tego pierscionka co wybrales nie podoba mi sie ten wianuszek ale to mi a Twoja dziewczyna moze byc zachwycona, trudno doradzic jak sie nie zna czyjegos gustu

Gość tamitutuitam
upsss - dzieki juz wiem o co chodzi. kiedys mi mowila,ze taki 'wysoki' pierscionek /tzn. z kamieniem w koronie/ jest niepraktyczny, bo ktos tam mial i wlasnie o rekawiczki chodzilo - ze sie ciezko zaklada. te powyzej to wlasnie typoow zareczynowe jakich wiele w naszych sklepach. a ona lubi takie troche 'art', takie z dusza a nie takie 'chirurgiczne' :) ale dzieki