Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

night-watchman

NEONAZIŚCI I OGÓLNA NIENAWIŚĆ!POMOCY!

Polecane posty

Jest,było i będzie za dużo nienawiści . Ból i smutek rozpiera moje wnętrze tak bardzo,że w brzuchu przechodzą mnie ciarki. Te przemyślenia mam już od bardzo,bardzo dawnego czasu,ale to teraz zaczynają mnie dogłębnie wyżerać od wewnątrz Teraz,po obejrzeniu American History X jeszcze bardziej stałam się nieszczęśliwą duszą,bo ten film oparty na faktach pokazuje,co dzieje się na tym pojebanym świecie w momencie,kiedy w cieple żresz popcorn i szczerzysz mordę ze szczęścia. Nie mogłam,po prostu nie mogłam pogodzić tego,że pełny nienawiści i bezlitosny neonazista,który nawet wyrazem twarzy pokazywał jak bardzo nienawidzi, przeszedł tak zajebistą przemianę,po wyjściu z więzienia stał się lepszym człowiekiem od wszystkich katolików razem wziętych Jego młody,przystojny brat był po prostu dzieciakiem,pełnym buntu i nienawiści do świata (sama taka jestem ale na inny sposób) widział w nim bohatera, po prostu podziwiał go,czasem ciężko mieć kogoś tak bliskiego i mu przeciwstawiać się Jarał się nim i tym,co robił. Sam więc taki został,a w głębi serca wcale taki nie był Ciężko być poukładanym w takim wieku,w którym OSTRO się świruje! Derek zmienia się w Anioła,i kurwa na początku czułam,że coś się stanie... Przepiękna przemiana,kurewsko wzruszająca,momentami nie mogłam wytrzymać z nabuzowania! Ale w momencie gdy czarno skóry strzelił do młodego po prostu tak się rozkleiłam bardziej od Dereka Mimo że krzywdził innych zrozumiał to jak mało który neonazista i zmienił się... Nie potrafię panować nad swoimi emocjami JA NIE POTRAFIĘ UKRYWAĆ UCZUĆ! Po mnie od razu widać,o co chodzi. Tak mnie to ruszyło, bo wiem że to dzieje się w każdej sekundzie mojego życia, tylko że w rzeczywistości o wiele gorzej NIENAWIDZĘ ŚWIATA.LUDZIE SĄ CHUJAMI!Wszyscy jednakowi,wszyscy tacy sami... Jest taki pełny nienawiści NIGDY NIE BĘDĘ SZCZĘŚLIWA WIEDZĄC, ŻE TYLE LUDZI CIERPI! ;( Wiele osób mnie może nie zrozumieć bo są puści,zrozumie to osoba która jest taka jak ja Dziś mało kto myśli,ludzie to skurwiele... EGOIŚCI... Myślą tylko o swojej dupie. Najgorsze jest też to,że ja NIC nie zmienię MAŁO KOMU pomogę NAWET PSYCHICZNIE NIE WIĄŻĘ KOŃCA Z KOŃCEM,mam problemy w domu, ale przedewszystkim w głowie i w sercu Do tego nie mam N I K O G O, kto tak samo czuje i myśli,a przedewszystkim mnie przytuli,pocałuje Prawdziwej miłości Nie ma jej MOJE GADU GADU 18511281 PISZ

Gość to jeszcze obejrzyj SKINA