Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość freyaarija

z 65 na 55 do czerwca. Kto ze mną?

Polecane posty

Gość freyaarija

Chcę zrzucić. Po świętach i sylwestrze przytyłam 3 kg:( Źle się z tym czuję:( Ostatnio na nk zaczął mnie podglądać przystojniak z mojej okolicy na widok którego miękną mi nogi więc mam dodatkową mobilizację;) Powoli,dietą MŻ dojdę do tej wagi:) Są chętne???

Chętnych to tutaj mnóstwo. 99 % osób na forum sie odchudza :-) Ja waze teraz 65,5 kg i też daze do 55 - więc cel podobny co u Ciebie. Z tym, ze ja zaczęłam już od 1 stycznia (ważyłam wtedy wiecej) i te 55 kg to chciałabym mieć już w kwietniu, a nie dopiero w czerwcu :-)

Gość 123456789....
ja z 70 na 60 bym chciala :) do kwietnia najlepiej, ale chyba sie nie uda. agawa - cwiczysz i mniej jesz czy jak?

Gość upssss
tylko nielicznym sie udaje

Gość freyaarija
Dla mnie czerwiec to górna granica:) Ogólnie chodzi o to,żeby nie zrzucić w miesiąc a w kolejny przytyć dwa razy tyle. Jestem wysoka,więc w sumie nie wyglądam grubo ale źle się czuję w swoim ciele i chciałabym jak najbardziej zbliżyć się do mojej wymarzonej sylwetki http://stupidcelebrities.net/wp-content/3271.jpg http://itschaitime.com/fresh/wp-content/upload//data/media/84/Gisele_Bundchen_027.jpg http://cm1.theinsider.com/media/0/52/32/gisele.0.0.0x0.600x802.jpeg

O, to witam kolejną Agawę? To szczęśliwy nick, bo taki miałam kilka lat temu na jednym z portali randkowych i 4 lata temu poznałam tam fajnego chłopaka (notabene okazało sie, że mieszka 20 min. pieszo ode mnie), a od maja 2009 jesteśmy małżeństwem :-) Więc to naprawdę fajny nick :-)

Hej! z rok się odchudzam i efektów brak! przed świętami zrzuciłam 3 kg i znów wróciło mnie wystarczy 5 kg! ale już na żadnej diecie nie chudnę!mam zastój jednak nie odpuszczam, próbuję na orbitreku...jedyna nadzieja,że coś ruszy... :P

Gość ta toksyna
marmolada Ty też chcesz ważyć 55 kg?

Gość lavraa
dołączam się waze 63 chce wazyc 55 jak kiedys najlepsza waga dal mnie czuje sie wtedy swietnie leciutko jak motylek heh .... jak planujecie sie odchudzac? jaka dieta?

Witaj:) Ja MŻ. Dzisiaj cały dzień wcinam zupkę krem z brokułów,kalafiora i cebuli. Chce parę dni jeść papki,żeby przeczyścić jelita:) Jutro reszta tej zupki i maślanka...

Dołączam się do was. Chcę schudnąć ok 10 kg jak autorka topiku. Tez jestem wysoka (180cm), ale bardzo źle czuję się ze swoją wagą. Obecnie ważę 66kg, chcę schudnąć do 57kg do czerwca, bo wtedy prawdopodobnie wezmę ślub. Od poniedziałku codziennie ćwiczę na orbitreku po godzinie. Staram się uważać na to co jem. Pozdrawiam wszystkie walczące :)

Gość lavraa
ja dzis na sniadanie musli drugie sniadanie jabłko na obiad gotowane warzywa na kolacje chyba to samo bo zostanie albo kanoke z ciemnym pieczywem i warzywami

Gość lolaW
Chętnie się przyłączę,bardzo potrzebuję wsparcia z zewnątrz. Przez święta przybyło mi 2,5 kg i może być więcej,bo ciągle pochłaniam pozostałe słodycze.Muszę zgubić 5 kg.Macie jakiś plan,określoną dietę,czy wszyscy działamy na własną rękę?

Hej sarenka28 i lolaW:) Nie wiem jak inne dziewczyny,ale ja na swoja rękę. Wykluczam słodycze,tłuszcz,mąkę,cukier,smażone... Stawiam na warzywa,dużo białka,czasem owoce. Nie ćwiczę bo nie lubię:( Zwyczajnie nie mogę się przemóc. Za to codziennie mam bardzooo długi spacer zaliczony więc nie jest tak,że w ogóle nie mam ruchu:)To moje pierwsze podejście w życiu do diety i mam nadzieję,że wytrwam:) Ja dzisiaj na śniadanie zaliczyłam kubek maślanki i małą miseczkę zupki z wczoraj.

Gość ediszon
Ja z Tobą jaaa! hehe. Ważę dokładnie 65 i nie czuję się dobrze z tą wagą. Więc postanowiłam się wziąć za siebie ostro ;)

Gość malpeczka64
hehehhe ediszon widze ze tutaj tez jestes ja tez chce mam z 63 na 55 kg wiec 8!!!!!!!!!! szok mam zamiar zrzucic je w miesiac. jestem na turbo diecie:)

Hej dziewczynki:) Ja jestem też na innym topiku, ale postanowiłam do Was dołączyć bo mam podobne pragnienie;) Ważę właśnie 65 kilogramów i moim marzeniem jest mieć chociaż 58:) Pozdrawiam serdecznie;)

Jak już pisałam wcześniej kiedys straciłam już 30 kilogramów w trakcie roku na diecie MŻ i uważam, że jest to dieta najskuteczniejsza;) (ważyłam 96 kilogramów:() Teraz mam marzenia by stracić jeszcze z 8 i będę szczęliwa:) Chodzę na siłownię, wykupiłam póroczny pakiet bez limitu, więc mam motywację:) Do mojego programu dodałam jeszcze wiele innych postanowień i zmian, szczególnie jeśli chodzi o cerę i pielęgnację:) Mam harmonogram na maseczki, na picie ziółek, robienie peelingów, ujędrnanie ciała i inne zabiegi...Może to się wydać śmieszne, ale brakuje mi systematyczności a przy harmonogramie nic nie ucieknie mojej uwadze:) Buziaki maślaki:) A i oficjalne pytanie, przyjmiecie mnie?:)

Dziewczyny witam was wszystkie:) Ja mam za sobą dzisiaj kefirek i trzy małe ciemne bułeczki:) Dzisiaj mam głodna,ale postaram się już raczej nic nie jeść dzisiaj,może jakiegoś owocka.

Gość kwiatuszek_obuszek
Cześć wszystkim! Mogę się do Was dołączyć? Bo w grupie to raźniej ;) zwłaszcza w tych trudnych momentach... Ja mam 172 wzrostu i ważę 65 kg. Chciałabym 57 kg. Wiem, że te 8 kg nie będzie łatwo zrzucić, ale z Waszą pomocą może mi się to uda ;)