Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystkie nicki zajeeeteee

ciagle zle sie czuje, nie wiem czemu, mam dosc

Polecane posty

od dluzszego czasu, czesto jest mi niedobrze i slabo np teraz, tak mnie mdli :O no dobra, dzis to po salatce w pubie, jadlam taka sama jak kolezanka, ale ona ma sie swietnie a ja prawie sie porzygalam :O do tego czesto robi mi sie nagle slabo, czasem z takim uczuciem zimna, czy to moze byc z powodu okropnie zlego odzywiania? ostatanio fatalnie jadam a do tgo ciezko pracuje, no ale w pracy nie bardzo jak mam lepiej jesc :(

hm.. dlaczego tak sadzisz agawa? przyznaje ze moja psychika ma sie nie najlepiej, ale w zyciu bym nie powiedziala ze to nerwica

poczytaj w necie o objawach nerwicy,ona naprawdę potrafi uprzykrzyć życie niestety

czytam wlasnie i jeszcze bardziej mi niedobrze :O niektore rzeczy sie zgadzaja, np nagle uczucia oslabienia i mdlosci oraz wtedy szybko bije mi serce i boje sie ze umre :O najczesciej mam tak przed wyjsciem do pracy ktorej serdecznie mam dosc najchetniej bym sie schowala w domu przed wszystkimi na jakis miesiac przynajmniej, nie martwila pieniedzmi ani tym wszystkim co musze zrobic tylko spala i lezala :O

Gość Nathali
zrob test ciazowy... i wcale to nie jest zart. lepiej sie upewnic