Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka__

Proszę o pomoc

Polecane posty

Witam serdecznie :) Mam takie pytanie... @ mam co 28 dni. Współżyłam z chłopakiem 11 dc. Czy jest szansa, żebym zaszła w ciąże, czy tylko podczas owulacji tz. 14dc mogę zajść w ciąże. Proszę o odpowiedź bo już się pogubiłam z tymi dniami płodnymi.

teraz tez mozesz bo plemniki moga przezyc w ciele kobiety kilka dni i dioczekacdo owulacji

A czy po stosunku powinnam poleżeć czy mogę wstać ( jeśli partner skończył w środku)????

jeżeli masz regularne cykle to owulacja przypada mniej wiecej na połowe cyklu czyli 14 dc...jezeli kochałas sie w 11 dc to jest szansa na zajscie w coaze , bo to sa dni płodne...ale nie zawsze sieudaje...ja staram sie od jakiegos czasu o drugie dziecko i mimo staran centralnie w dni płodne nic z tego nie wychodzi...widocznie zajscie w ciaze nie jest az tak proste...

No właśnie... Ja też zaczęłam się starać o dzidziusia. Czyli mogę być w ciąży albo i nie :( Słyszałam, że po stosunku powinno się wziąć nogi do góry ;/ Nie wiem czy w to wierzyć :( Ogólnie rzecz biorąc plemniki mogą przetrwać do owulacji????

Gość asdfadfsdfsdf
możesz moja dziewczyna tak miała

Jeżeli współżyjesz w czasie owulacji masz max 40% szans na zapłodnienie. A z nogami to ściema :) Przecież dziewczyny, które wpadają nie leżą z nogami w górze. Plemniki już po wystrzeleniu zmierzają ku celowi :) Życzę powodzenia :) Pamiętaj o kwasie foliowym

To jeśli w czasie owulacji mam tylko 40% to kiedy jest największa szansa poczęcia ????