Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwatorka 007

trzeba uwazac na te wszystkie pachnidelka

Polecane posty

Gość obserwatorka 007

kadzidełka gdzie do srodka daje sie swieczke ja wlasnie zapalilam sobie takie pachnidełko nalalam kilka kropel cudnie pachnącej lawendy, zapach unosil sie w powiertrzu. bylam tak zajeta czytaniem kafe ze niezauwazylam kiedy nagle cudnie pachnąca won stała sie przerazajacym smrodem spalenizny , wyjrzalam do srodka a tam malenka swieczuszka cala ploneła... wzielam całe pachnidelko pod kran i na szczescie to ugasilam. Ale moglo byc niewesolo gdyz ową wonnosc mialam na drewnianym stole... jeszcze gdy nioslam to urzadzonko spalilam prawie rękaw od bluzy.. i pomyslec ze wszystko to przez kafeee ....!!!

postawiłaś świczekę bezpośrendio na stole? przecież takie do mki sązwykle zabudowane i świeczka stoi w środku :O 🖐️ wiec a pozatym ona sie czysto spala i gaśnie... taka świeczka podgrzewacz jak rozumiem wiec cos kręcisz

Gość obserwatorka 007
a i owszem są zabudowane ale ma otwór duzy na to aby ta swieczka mogla mam wejsc i mniejsze dziureczki zeby to swiatlo ze srodka bylo widoczne. i tymi wlasnie otworkami wychodzily płomienie.. a cala ta obudowa byla strasznie gorąca , woda z zapachem calkowicie wyparowala i potem sie kopcilo z tego .. nic nie sciemniam historia jak z horroru

Gość obserwatorka 007
chcialam ugasic ten plomien dmuchając do srodka ale wowczas ten plomien jeszcze bardziej buchał na wszystkie strony , wtedy ja wyciągnelam rękaw od bluzy i uchwycilam cale kadzidelko ... i pod kran..