Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna__

Dziura w zyciorysie ponad 2lata- co robic???

Polecane posty

Gość taka jedna__

hej ! mam pewien problem,a miaowicie, chodzi o ponad 2 letnia dziure w zyciorysie. ponad 2 lata pracowalam jako au pair w niemczech, niestety nie moge tego udowodnic,bo nie mialam z rodzinka umowy. teraz mam 25 lat i jeszcze studiuje,boje sie,ze bedzie mi ciezko znalezc prace,bo jak mnie zapytaja o te 2 lata to co ja powiem? a ktos jakies doswiadczenie w tym temacie? jak mozna ta ponad 2-letnia dziure "zapchac"?? z gory dziekuje?

Gość taka jedna__
ale ponad 2 lata uwazalam na dzieci? pomysla,ze jakas bez ambicki itd. cholernie sie boje ze przez to nie znajde pracy,bo prawie 2.5 roku to przeciez masa czasu :(((((i magistra dopiero bede miala jak skoncze 29 lat :(((((((

Gość nie rozumiem w ogóle
to mów że byłaś na wakacjach. Tego typu "dziur" w życiorysie mam niejedną i nie uważam za słuszne, żeby się komuś tłumaczyć. Zresztą dla mnie to nie są dziury.

Gość chlip clip
ja mam niemalze dwuletnia a nawet za granica nie bylam :( chce isc na staz (poszukac na wlasna reke). chyba nie bedzie problemu z tym?? jeszcze ten kryzys...

Gość operka
A nie chodziłaś tam do jakiejś szkoły językowej?? Ja byłam we Francji, robiłam kurs językowy, który ujmuję teraz w CV ;)

Gość dsadsa
ale ponad 2 lata uwazalam na dzieci? pomysla,ze jakas bez ambicki itd. w dzisiejszych czasach wiele mlodych ludzi jezdzi za granice . Tu nie chodzi o ambicje , ale przed 30-tka wracaja . KTos kto jedzie za granice majac 40 lat nie ma ambicji .

Gość taka jedna__
hej,dzieki za odzew robilam kurs,ale tylko 6 mies.a potem nawet nie bylo kiedy bo rodzinka mi tyle czasu niestety nie dawala :(( boje sie ze jak sie ktos zapyta co robilam miedy 2oo6 a polowa 2008 to chyba sie spale ze wstydu,bo przciez nie powiem ze tyle czasu operkowalam:(((

Gość upiiiiii

Gość ah szak
A JA Mysle ze nie masz sie czego wstydzic i ja bym powiedziala zawsze to lepsze niz siedzenie w domu przez dwa lata i nic nie robienie

Gość taka jedna__
no ale wiesz, tyle czasu na au pair i jeszcze bez umowy,boje sie ze przez te nie znajde pracy :((

Gość a co jest złego w nicnierobien
iu? Nie zmieściło mi się :-)