Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama dwojki dzieci

5 dni jak spoznia mi sie okres , czy to ciaza

Polecane posty

Gość mama dwojki dzieci

mam juz dwoje dzieci i nie planuje kolejnego , nie mam tez innych objawow wskazujacych na ciaze , facet nie konczyl we mnie i nie bylo takiego seksu co by moglo wskazywac na ciaze , wiec dlaczego sie spoznia do cholery , czy u was tez sie czasem spoznia ?

Gość facet powiadasz...
Momao 2 dzieci- brzmi to troche jakbys pisala o listonoszu albo sasiedzie... hi hi... A ta 2 dzieci to tez z jakimis facetami??? Zrób test i bedziesz wiedziec. Ja nie rozumiem tych pytan o to czy jestescie w ciazy. A skad my mamy wiedziec?

Gość jaja se robisz nie
?:O

Gość katamaran2
No to będzie 3 :) Żarty sobie co niektóre chyba robią na tym forum. Mamo poczytaj o tym że nasienie nie tylko wyplywa na finiszu. Na poczatku i w trakcie rowniez wiec mozesz byc w ciazy.

Gość mama dwojki dzieci
kurcze nie robie sobie jaj , naprawde, uprawialismy seks , bo jak to inaczej nazwac jak nie seks ale nie bylo zakonczenia we mnie a okres sie spoznia , boje sie bo nigdy nie bralam tabletek a drugie dziecko bylo nie panowane , cale 3 lata bylismy na przerywanym i po tych 3 skonczylo sie ciaza , bylam tez zaskoczona a teraz wogole nie bylo przerywanego , inna forma petingu wiec raczej w ciazy nie powinnam byc a jednak okresu nie ma i to to nie sa zarty , naprawde sie martwie , patrze do majtek co chwila a tu nic

Gość mama 2 razy już
Mnie też się 5 dni spóźnia ale u mnie test pokazał jedna kreskę więc prawdopodobnie trzeciego pacholęcia nie będzie :P Zrób sobie test będziesz wiedziała.

Gość jaja se robisz nie
jeśli nie robisz "se jaj", jesteś już matką i to dwójki dzieci, to chyba powinnaś mieć świadomość tego, że @ może się spóźniać z tak wielu powodów, że trudno je tutaj wszystkie wymienić i oczywiście z ciążą włącznie czy naprawdę to dla Ciebie nowość, że @ się może spóźnić?:O

Gość mama dwojki dzieci
na chwilke musialam sie urwac i pewnie pojde po ten test bo nie wytrzymam czekania , ale lepiej zrobic teraz czy jutro rano ?

Gość lepiej jutro rano

Gość bedffff
no jesteś w dobrej sytuacji, bo masz gdzie zaglądać, ja chodzę cały czas bez majtek i to jest problem

Gość mama dwojki dzieci
nie wytrzymalam i zrobilam test juz po poludniu , wyszedl negatywny , wiec kamien spadl mi z serca , gdy bylam w ciazy z drugim dzieckiem tez robilam po poludniu , co najwyzej jak okres sie nie pojawi to powtorze go rano , po urodzeniu drugiego dziecka postanowilam brac tabletki , chociaz nigdy wczesniej nie bralam i wyladowalam po nich w szpitalu , wiec odpadaja seks tez jakos tak specjalnie nie cieszy bo zrobilam sie ciasna i boli przy wchodzeniu , wiec wprowadzamy inny sposob , wzajemnie dotykanie , seks oralny ( mam nadzieje ze nikt sie nie oburzy ze tutaj o tym pisze ) zainteresowala mnie jedna rzecz, mianowicie ze nasienie wyplywa nie tylko przy finiszu , naprawde o tym nie wiedzialam tym bardziej sie zaniepokoilam ( naprawde to tak jest , myslalam ze jak facet szczytuje to wtedy wyplywa )

Gość ojojejejejejejejejejeeejejejej
a o spirali badz plastrach slyszalas,moze to tez powinno cie zainteresowac:|

a tak wogole biedne te twoje dzieci:(

Gość mama dwojki dzieci
ojejjjjjjjjjjjj dlaczego biedne ?

Gość FFFFFFFFFFFFF
bo jestes juz matka a dalej masz braki w edukacji seksualnej;)

Gość no to skoro jestes zaznajomion
a z orale, nie zauwazylas, ze zanim facet wytrysnie, pojawia sie płyn. prowokacja gimnazjalistki na bank

z powodu twojego ograniczenia intelektualnego co do pewnej dziedziny wiedzy tak oczywistej dla kazdej mamy;)

Gość a ja myślę że ona jest
15 latką i te dzieci to chyba w przedszkolu porodziła... Nie ma tak uposledzonych dorosłych kobiet w dzisiejszych czasach

uwierz mi ze sa ! znam taka co ma 3 jedno po drugim bo myslałą ze laktacja ja ochroni :O

Gość ale jakiego ograniczenia
Czemu się czepiacie? Nie widzę nic złego w tym co autorka napisała. W 3 dzieci rok po roku też nic złego nie widzę. Sama bym chciała ale niestety w tą 3 ciążę nie mogę zajść jakoś :(

niestety,lecz wydaje mi sie ,iz takie mamki jeszcze kraza wsrod nas:D:D

Gość mama dwojki dzieci
mozecie sie smiac i nie , wyzywac od matolow i polglopow ale naprawde nie wiedzialam , zaczelam szukac i znalazlam duzo informacji na ten temat ( byc moze dobrze sie stalo ze taka sytuacja miala miejsce bo dalej bym nie wiedziala i zyla w nieswiadomosci ) gdyby wszyscy byli takimi wybitnymi profesorami jak co niektorzy z was , nie byloby nieplanowach cia ) czlowiek uczy sie cale zycie , nawet na bledach , a pytac zawsze mozna

Gość FFFFFFFFFFFFF
no jasne, tylko licz się z ewentualną krytyką:) nie łam się,dobrze będzie:D i zapamiętaj sobie że plemniki są też w preejakulacie:)

moim zdaniem powinnas pomyslec o spirali,skoro nie planujesz miec kolejnego dziecka w najblizszej przyszlosci,stosunek przerywany jest bardzo ryzykowny;)i nie ma powodow do obrazy;)

Gość FFFFFFFFFFFFF
spirala to moim zdaniem nie najlepszy pomysl, proponuje ci zastrzyk antykoncepcyjny, ja go stosuje, birze sie go raz na 3 miesiace i dziala od razu po wstrzyknieciu, a kosztuje 50 zeta (okolo)

dobra antykoncepcja to sprawa indywidualna:)najwazniejsze aby o niej pomyslec;)

mamo dwojki nie martw sie tym co pisza zlosliwie inni,zrobilas test jest negatywny,umow sie na wizyte do ginekologa,dostosuje do Ciebie odpowiednia antykoncepcje i po sprawie,a edukacja seksualna u wielu jeszcze pozostawia wiele do zyczenia,a poza tym to Twoja sprawa,nie innym Cie oceniac,powodzenia:)

Gość mama dwojki dzieci
do fffffffffff a jak to jest z tym zastrzykiem ( kto go daje ginekolog ? czy wypisuje recepte ?) a skutki uboczne to sa jakies ? duzo sie naczytalam o tabsach , skutkach ubocznych itp i pomimo zavczelam je brac aby uniknac kolejnej ciazy , bylo to dla mnie fatalne w skutkach wiec nie moge juz ich brac jak sie czujesz po tym zastrzyku ?

nazywa sie depo provera,przepisuje ginekolog,podaje sie go raz na 3 miesiace