Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izoldaaaa33

dlaczego on mnie tak nienawidzi

Polecane posty

Gość izoldaaaa33

Byliśmy razem tylko 3 miesiące..od początku był bardzo zazdrosny ale nie dawaląm mu powodów.Sam mnie zostawił dla innej "bo n ie pasujemy do siebie"ale przez rok był kontakt dzwonił odzywał sie sam..ale jak ja za czesto pisałam denerwował sie.Sprawdzał czy jestemw domu czy znikim nie wychodze..wyzywał od dzi**i jak zaczełam sie z kim spotykać..Potem znowu się godziliśmy i tak wokół przez 8 miesięcy..NIe chciał mnie niechciał się spotkać wszedł w kolejny związek powiedział że jestem wartościową osobą ale nie chce ze mna byc ze kiedyś moze tego żałować..ale było ok kontakt pokojowe.Zaczęłam siez kimś spotykać..i kontakty koleżeńskie sie skończyły mówił że mnie nienawidzi ze jestem pomyłką jego życia że mam spierdalać...ze nei chce o o mnie słyszeć nigdy wżyciu

Gość izoldaaaa33
ciągle to powtarzał jak w jakimś amoku..nie nachodziłam go..On byl w związku ja w związku Po pół roku miałąm tylko problem z telefonem i chciałam o coś zapytać...Jak miłość mija powinna przyiść obojętnosc a nie taka nienawiść tym bardziej że nie mial powodu czekałąm na nieo tyle czasu on mial inne a ja nie mogłam iec.Sam mówił "znaidz sobie kogoś ale Wybral mi chłopaka z którym powinnam wg niego byc być" Ale ja wybralam innegoinnego przystojnego i bogatego "powiedział że mam "sponsora"Nie wiem czy nie mgógł znieść ze jestem zkimś wg jego opini lepszym od niego samego?zawsze mial obsesje na punkcie tego kto czym jezdzil.Wiele razy mówił"nie chce cie znaidz sobie kogoś" ajak znajdowalam się zaczynalo..wyrzuty zrywanie kontakty "jestes pomyłką szmato"

Gość izoldaaaa33
twierdzi ze nie chce mnie zac ze nie pamieta juz mojego imienia ze mam sie NIGDY NIE ODZYWAC DO NIEGO a sam co jakiś czas zagląda na mój profil na nk

Gość izoldaaaa33
imie na A

Gość no a ty rozumiem ze
strasznie cierpisz, kochasz i chcesz zeby wrocil :O

Gość tobykchgyj
ja byłam z pdoobnym iditoą ale miał na imię na J.