Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babdsa

komu zazdrościcie życia ?

Polecane posty

Gość babdsa

:-( zazdrościcie komuś pięknego życia ?

Gość fdsfgdssgdfsgfdgsdfg
wszystkim naokolo

Gość zupapomidorowa
Nikomu

Gość babdsa
a ja zazdroszcze takiej jednej parze.Ona ładna brunetka inteligentna, wykształcona, ma piękne lśniące zęby i do tego facet przystojny super wykształcony gentleman .Jestem załamna że ja mam takie nędzne życie a oni są tacy cudowni , mają piękne mieszkanie :-(

Gość anooo
Nie porównuj się do innych...zresztą nikt nie ma idealnego życia.

Gość babdsa
i są bardzo w sobie zakochani :-( chcę też tak mieć i być taka ładna i skromna jak ona, zrównoważona, cały czas się uśmiechają

Gość anooo
Nie można się porównywać, bo np. ktoś ma lepszy start w życiu czyt. bogatych rodziców, ktoś jest z natury urodziwy, ktoś ma duży talent i jak tu porównać życie takiego kogoś do kogoś z biednej rodziny np...Ale wszystko można schrzanić, nie ma reguły, z bogatej rodziny można być tępym, a z biednej można się wykształcić...

Na pewno nic nie osiągniesz siedząc przed komputerem. Znam dużo takich par, oboje ładni, zadbani, zakochani w sobie i pracujący na dość dobrych stanowiskach. Nie zazdośćmy, tylko walczmy o swoje.

Gość anooo
Mi ludzie zazdroszczą jednej rzeczy, no części mego życia, tylko że generalnie nie wiedzą, bo nie tłumacze każdemu, że to nie jest wszystko takie piękne...

zamiast zazdrościć, to zrób coś, żeby samej mieć to co oni :o My, ładni i przebojowi, mamy w życiu lepiej :)

Gość anooo
Problem jest też, jak się jest ładnym, bo skoro ładna, to pewnie głupia, takie jest myślenie :D

Też nie miałem dobrego startu, ale osiągnąłem w sumie wiele i muszę przyznać, że na pewno niejedna osoba może mi zazdrościć. Kwestia silnej woli i wzięcia się w odpowiednim momencie za siebie i swoje życie. Bez pracy nie ma kołaczy (chyba, że ktoś ma bogatych rodziców;))

Gość anooo
Ltd---> Zgadzam się w 100 proc.! Znam osoby jeszcze ze szkoły, które miały duże zdolności w jakiś dziedzinach, ale wszystko poszło w cholerę, bo albo było bardzo leniwe, albo nie wierzyły w siebie, no i brak wsparcia rodziny...

Gość anooo
Ja na pewno nie zazdroszczę ludziom powierzchowności tzn. wyglądu, rzeczy materialnych, pracy. Natomiast czasem zazdroszczę im osobowości, że mają bardzo szerokie horyzonty, super podejście do świata i są naprawdę życzliwymi i fajnymi ludzmi. No ale ja też staram się taka być :D

Gość cscscscscscscs
nie wartro zazdrościć, tak naprawdę nie wiecie o tych ludziach wszystkiego, może ich życie tak pięknie wygląda z zewnątrz! Trzeba cieszyć się tym co się ma..... Mnie dołowało przeglądanie nk i oglądanie ilu ludzi ma wielu przyjaciół itp a ja taka samotna... ale uznałam że lepiej tam nie zaglądać, zresztą wszystko to mogą być pozory :)

Nie wszystko jest takie jakim się wydaje,że jest... :D Moze oni tylko na pozór sie usmiechają a tak naprawde w srodku cos ich męczy,cos jest zle.Nikt nie ma idealnie,kazdy ma problemy i nie wszystko jest takie na jakie wygląda! A Ty zamiast zazdroscic wez sie za siebie i swoje zycie,bo co CI po tej zazdrosci? Powodzenia🌼

Gość anooo
Jasne że mogą być pozory. Np. ktoś tyra cały rok fizycznie i raz na rok jedzie na 2 tygodnie na wycieczkę i co pierwsza myśl, o jakie ma świetne życie, tylko że on generalnie cały rok tyra, jak dziki osioł.

Czasem komuś zazdrościmy, że ma tak dobrze - super mieszkanie, drogi samochód itp. Bo na zewnątrz to wszystko tak ładnie i pięknie wyglada. A często jest tak, że te wszystkie cuda są kredytowane i ci ludzie nie mają co jeść, bo spłacają milion kredytów. Ale każdy myśli, że im tak dobrze. :)

cscscscscscscs ja tez tak miałam,dlatego usunęłam profil haha. Chociaz sama mam powodzenie u mezczyzn,mam znajomych i nie jest zle,to jak patrzyłam na te usmiechniete,wiecznie zakochane twarze,to az mnie skrecało.Ale tak naprawde tam kazdy dodaje te najfajnejsze zdjecia,lansuje sie,zeby im zazdroszczono.A jak widzisz ich na ulicy to niektórych nie poznajesz,bo przeciez na zdjeciu tacy usmiechnieci... Pfff,to tylko pozory :)

Gość anooo
Ja na kreatywność nie narzekam, tylko czasem brak mi elastyczności, no i generalnie średnio dogaduję się z ludzmi.

A NK nie ma co przeglądać, a tym bardziej się nią dołować, bo często to co tam jest to jest tylko i wyłącznie fikcja. Każdy chce pokazać: "Patrzcie, jak mi się udało, możecie mi zazdrościć". A tak naprawdę nie ma nic, z bliskimi drze koty itp. W necie można się naprawdę dowolnie ukoloryzować. :)

Gość anooo
Zresztą jaki sens jest pokazywać zdjęcia np. jak jesteśmy smutni :D, ludzie pokazują te gdzie wszystko jest super, normalne.

Gość anooo
Jak się nie ma dystansu do siebie, do życia, do ludzi i jest się mega zazdrośnikiem, to lepiej na nk nie wchodzić.

ja zazdroszcze wszystkim atrakcyjnym (przystojnym) którzy mogą przebierac , zaliczac i są szczesliwi

Gość anooo
Ostatnio śmieszy mnie to, jak dziewczyny niby pokazują swoje dzieci na nk, tzn. zdjęcia swoich małych dzieci. Ale np. w ten sposób pokazują swój dom, mieszkanie, bo dziecko to tu siedzi, to tam stoi, nowe meble, sprzęt elektroniczny, ale to płytkie :D. Jakby chciałby tylko dziecko pokazać, to by to tak zrobiły, że tylko buźke by pokazały, albo w ujęciu neutralnym...

a ja tam niczego nikomu nigdy nie zazdrościłam i nie zazdroszczę cieszę się z tego co mam ...bo co najważniejsze do wszystkiego doszłam sama bez niczyjej pomocy wiodę sobie spokojne ustabilizowane życie mam pracę męża fajne dzieciaki .....przydałoby się więcej kasy ale pieniądz to rzecz nabyta raz jest raz jej nie ma ...

Gość anooo
a nie ledwo widoczne dziecko na zdjęciu, a w koło cały salon widać ;)

Gość anooo
ale wiecie, co jest plusem nk, że można się dowiedzieć, np. kto jest płytki, z kim lepiej unikać kontaktów.

Gość babdsa
ale mi nawet nie chodzi o kase bo z tym jest różnie , raz się jej ma w brud a raz brakuje 10 zł ale zazdroszczę że ktoś potrafi być piękny, szczęśliwy i wytrwały w celu , traktują życie z góry optymistycznie a los sam im podrzuca świetne okazje dużo ludzi jest zazdrosnych o uczucie jak przeczytałam jakie on wiersze o niej pisze , takie piękne że aż mi szczęka opadła ....o mnie nigdy tak nie napisze ....w dodatku taki boski facet :-(