Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cynamonka1988

dobry podkład, który nie wysusza skóry

Polecane posty

Gość cynamonka1988

witam, mam wielką prośbę do Was. chciałabym abyście pomogły mi w doborze dobrego podkładu. mam skórę mieszaną, żadne podkłady ładnie się nie trzymają na twarzy. już po nałożeniu skóra zaczyna się łuszczyć, naprawdę okropnie wyglądają takie malutkie fragmenty odstającej skóry :/ próbowałam już wiele podkładów, nawilżających, matujących, kryjących.. oczywiście przed każdym nałożeniem porządnie nawilżam twarz kremem, ale i to nie pomaga. nawet dermatolog mi nie pomógł, zalecił jakiś "apteczny" drogi podkład, który ponoć pomaga, a guzik.. jeżeli ktoś też ma taki problem to bardzo proszę o rady w kwestii dobrego podkładu, albo o jakieś domowe sposoby na te suche kawałki skóry na twarzy :) z góry dziękuję :)

Gość Martynaaaaaaa
Przed nakładaniem podkładu polecam system odnawiający skórę vichy, jak zapytasz, to nawet w aptece próbkę dostaniesz :) buzia gładziutka jak pupcia niemowlaczka i wcale nie wysusza. Ja stosuję zamiast peelingu, bo po każdym miałam wysyp trądzikowy.A może nie w podkładzie ale właśnie w pielęgnacji twarzy jest problem?

Gość cynamonka1988
no w pielęgnacji myślę, że jest w porządku, bo właśnie mi się udało znaleźć odpowiedni krem, po którym twarz nie sypie mi się w czerwone plamki, i liszaje. więc za krem jestem pewna