Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana ja

Problem z seksem - 3 miesiące po cc

Polecane posty

Gość zdezorientowana ja

Dziewczyny, może któras z Was miała podobne doświadczenia lub wie coś na ten temat jestem 3 miesiące po cesarce. Wszytko przebiegało ok., szybko doszłam do siebie, nie ma żadnych koplikacji. Jednak mamy z męzem ogromny problem z seksem. Próbowaliśmy kilka razy i mówiąc wprost nie ma mozliwości, zeby mąż mógł we mnie wejść. Ból jest ogromny. Dodam, ze od początku karmię piersią. Byłam na wizycie kontrolnej u ginekologa 8 tygodni po porodzie i wszystko było ok. Powiedział tylko, że przez karmienie jestem pod wpływem hormonów ciążowych i w pochwie jest sucho, dlatego powinnam uzywac żel nawilżający. Jednak żele nic nie pomagają, mam wrażenie, jakby się tam mi coś zacisnęło lub zmieniła budowa, jednak po cc chyba raczej nie ma takiej możliwości. Już nie wiem co mam o tym myśleć. Jestem całkowicie zdezorientowana i przerażona. Skąd te problemy? Czy to kiedyś przejdzie? Proszę o rady i opinie

Gość Ewik222
Witam, miałam podobny problem tylko że ja rodziłam naturalnie. Ból odczuwałam bardzo długo, przez rok po porodzie była masakra żele też nie pomagały a lekarz mówił że wszystko ok. Teraz jest już ok ale zdarzają się dni że jeszcze czuję ból, to zależy od pozycji. Pozdrawiam daj sobie jeszcze trochę czasu to minie :)