Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

jak zainteresować sobą szejka

Polecane posty

Brzydki Niski Beznadziejny ---> Bo kafe to zdecydowanie nie jest miejsce, w którym możesz dowiedzieć sie czegoś o innej osobie. To tylko miejsce, w którym dowiadujesz sie tego, co ktoś chce, żebys o nim wiedział :)

Gość
na podstawie mnie matzi wycignac wnisoki, ze w kobiete sie inwestuje !! bo jak jest łądniejsza dowartościowana i bedzie sie podobałą innym , to wtedy bedzie wierniejsza Wam :classic_cool: ))

Gość
o mnie wiecie wszytko , wyłozyłam kawe na ławe :classic_cool:))

Gość
chyba zaczne kolekcjonowac swoje zdjecia gdzie ja tam niby miałąm byc? :classic_cool: jak ja na żadne takie imprezy nie chodze ? :classic_cool: :O

"egoś o innej osobie." a o ogóle? "To tylko miejsce, w którym dowiadujesz sie tego, co ktoś chce, żebys o nim wiedział " ale można wywnioskować. jak ktoś narzeka na wygląd, koleżanki że nie takie, imprezy ze nie udane

Gość Norb-ert
lone wolf dzieki esktra fajna z nie dupencja ta przerwa i jeszcze ruda juz jade na recznym dzieki za fote :)

Nawet jeśli, to wiemy o tobie tylko to co ty sama wiesz. Nie wiemy natomiast tego, czego o sobie nie wiesz, a osobiste wizje nastolatek odstają nieco od rzeczywistości :p Uwielbiam takie konstrukcje logiczne :classic_cool:

Gość
Norbert i Wolf sfingowaliscie ta rozmowe :classic_cool: :D:D: to widac :classic_cool: )))

Gość Jazusik frasobliwy
nie zła ta przerwa jest z zdjecia

Gość pseudo po tacie benku
Usuneli mi temat!! :D:D:D:D.... tematy o penisach moga byc a o całowaniu arabów już nie.... cóż to za rasizm się szerzy na forum!!

"e wizje nastolatek odstają nieco od rzeczywistości " a to to wiadomo, że jak kobieta piperzy "buuuu jestem brzydka" to tak naprawdęjest ładna :O 🖐️ i one myślą że wszyscykolkietująjak one. brzydkie to pewnie są te co nie narzekają :classic_cool:

Gość
też takie lubie :classic_cool: :> a jeszcze jak sa logiczne o juz w ogle Sede --> a macie odpowiednie wspólnie punktu ? :classic_cool: te które sa w moim kregu zainteresowania ? :classic_cool:

Gość
nie wyrazac sie ! :classic_cool: ))

Gość
tak na pewno ,te brzydkie nie maja czasu na narzekanie bo sa zajete odganianiem amantów spod okien :classic_cool: )):O:(

Gość
:D:D:D:D :classic_cool: )) padłam

To zależy, o jakich wspólnych punktach mowa, bo różnica między szejkiem a filozofem greckim jest taka, że szejk topi się w złocie a filozof grecki chodzi po ulicach i jest biedny jak mysz kościelna. :D :D :D

Za to filozof dostrzega rzeczy nieistniejące np. tzytzki, których nie ma :)

Gość
ale greckich ulicach ?? szukam szejka na miejscu :classic_cool:l

Gość Pan Penis
przepraszam ale ten topik jest beznadziejnie denny :classic_cool: 🖐️

Gość
zaraz tam Pan :O:O :classic_cool: to prosze go opuscic :classic_cool: :D:D topyk jest zaayyebisty :classic_cool: )) mi sie podoba :classic_cool: ))

Gość
Klon on stamtad wyszedł :O:O:classic_cool:

Gość
nastroilisie mnie :classic_cool: :D:D teraz wszystko jest śmieszne :classic_cool: )):D:D