Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość icozteraz

ciąża? pomocy

Polecane posty

Gość icozteraz

Kochałam się z chłopakiem 5 dni po miesiączce, trochę szaleliśmy, niestety nie sprawdziliśmy prezerwatywy, dzisiaj jest 7 dzień od dnia współżycia strasznie się boję a czekanie na okres mnie wykończy. Dodam że kiedy się kochaliśmy miałam suche dni, teraz sluz przypomina "twarożek", jest biały małe kuleczki . Czy wykonany wcześniej test ma jakiś sens? czy mogę być w ciazy ?

Gość icozteraz
ale czy test zrobiony 10 dni po stosunku da prawdziwy wynik? a do miesiączki musze czekać prawie do końca stycznia! BOJE SIĘ!

Gość icozteraz
bardzo proszę o rady!?

Gość icozteraz
a czy 5 dzień po okresie mógł być dniem płodnym?

Gość odpowiedz od kobiety
i po co panikujesz? pekla wam prezerwatywa? nie? to wez sobie cos na uspokojenie..... nie dojrzalas do sexu i uwazam ze nie powinnas go uprawiac....

Gość gratisss20
w ciazy raczej nie jestes okresu nei masz wlasnei przez ten twoj "twarozek" a reczej grzybice..idz do ginekologa musisz to wyleczyc.. przez infekcje okres mzoe sie spoznic.

Gość cobygdyby
Twarożkowy śluź:O? Maskra, lepiej idz do lekarza bo moglas cos złapac...

Gość jjaaa19
ten twarożkowy śluz może oznaczać zapalenie pochwy więc wybierz się do lekarza.Poza tym plemnik zagnieżdża się do 10 dni....są testy które można robić już po 6 dniach od podejrzewanego zapłodnienia...

przy bardzo krótkich cyklach miesiączkowych 5 dzień okresu mógł być dniem płodnym lub kilka dni po okresie...

Gość icozteraz
cykle mam ponad 30 dni :) a to było 5 dni PO okresie :)

Gość icozteraz
??????????

Gość 5 dni po okresie...
... może być dniem płodnym jak i niepłodnym. Ale jeśli masz cykle powyżej 30 dni, to raczej nie będziesz w ciąży. Dla pewności zrób test w dniu planowanej miesiączki, bądź jeśli ona się nie pojawi, czego Ci nie życzę.

Gość BUUUUUUUUUAAAAAHAHAHAHA
Bylo sie dziecko zabezpieczyc a nie teraz szukac diagnozy na forum mlodociana koorewko.

Gość uuuuuj
U mnie od wczoraj na majtkach pojawiają się białe plamki śluzu . . . Nie wiem co to może oznaczać , prawdopodobnie jakieś zapalenie. Co do ciąży- nie panikuj , po co na zapas się zamartwiac?

Gość Opinia...
Raz - Białe plamki śluzu - to może być normalny śluz, zależnie od fazy cyklu. To nie musi być wcale żadne zapalenie:) Dwa - lekarz najwcześniej jest w stanie potwierdzić ciążę ok 6 tyg od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, więc wizyta u niego celem 'zajrzenia co w trawie piszczy' kilka dni po stosunku nie daje ŻADNEJ informacji, skoro nawet USG nie jest w stanie wykryć tak wczesnej ciąży... Inna kwestia, że do implantacji zarodka dochodzi dopiero ok 7 (7-16) dnia po owulacji, więc i tak jeszcze nie wiadomo, czy będzie ciąża, czy nie.. Stąd najlepszą metodą sprawdzenia, czy się w ciążę zaszło, czy nie - jest zrobienie testu w dniu planowanej miesiączki...