Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yuratka

kolejny miesiąc oczekiwan i nadziei

Polecane posty

Gość yuratka

Pomału zbliza sie czas @ i jak zwykle, lekki zawrót głowy, zgaga czy inna ciazowa przypadłosc, a juz roi sie nadzieja, ze moze tym razem. jesli jest ktos, kto wpada takze w schizy nadziei, niech pisze. bedziemy sie wspierac i łudzic sie razem :)

Gość miminka26
Szukaj gorączki - ja czekałam na wszystkie oznaki o jakich przeczytalam,a le nigdzie nie doczytałam, że ma się często podwyższoną temperature przez dni spodziewanej miesiączki - ja miałam, moja znajoma też :) Powodzenia!

Gość justys1818
hej ja tez czekam na upragnione dwie kreseczki na tescie. juz dwa dni @ sie spoznia a test nadal negatywny.

to masz pierwszy cykl staran wlasnie jestem u konca @ i nie moge sie doczekac czy sie uda

po tym jak bedziemy probowac oczywiscie czy sie udam mam nadzieje ze tak!!!

Gość justys1818
my starania zaczelismy w grudniu. teraz tylko licze na to ze sie udalo

Gość to sie nazywa
ciąza urojona, częsta jak ktos się nakręca ;)

my w grudniu sie za pozno "obudzilismy" i przegapilismy jajeczko hehe ale teraz za to obliczylam bardzo dokladnie ;)

a wokol mnie baby booom!!! same ciezarowki albo wiesci o nowych ciazach hehe ,powiekszaja populacje londynu

Gość justys1818
my staralismy sie w dni plodne jednak wczesniej bralam tabletki i nie wiem czy te dni sie nie przesunely

ja przez 5lat nic nie stosowalam tylko stosunek przerywany (maz juz byl taki wytresowany ze sie czul nie swojo jak juz mogl sie wyluzowac i dokonczyc hehe)mam nadzieje ze ze mna wszystko ok........

Gość stosunek przerywany
To nie sposob anty, wiec jak przez 5 lat nie zaszlas istnieje prawdopodobienstwo ze jednak z ktoryms z was jest cos nie tak.

Mogę przyłączyć ? :) Za 5 dni robię test, ale czuję, że nici z tego w tym miesiącu .

Gość yuratka
:) podwyższona temperatura, a jakze, ze na ciaze, to tez przerabiałam. Zawsze mozna sie podjarac, a później okazuje sie, ze to przeziebienie :) Najlepsze jest to, ze objawy ciazy sa niemal idento do nadchodzacej @ Teraz moja "jazda" opiera sie na ciagnieciu w dole brzucha juz od dłuzszego czasu i na obfitym śluzie :) A w niedzele znowu sie obudze z podpaska w reku, ehh p.s. termometr zbił mi sie niestety ostatnio i lipa z mierzenia temp

ooo....no wlasnie myslicie ze nie jest to mozliwe ze poprostu nie zaskoczylo podczas tych 5lat? a z nami wszystko ok?wczoraj sie dowiedzialam zekolezanka z pracy jest w ciazy a od 3 lat sie nie zabezpieczali wogoleeee nic i nigdy ,czy istnieje taka mozliwosc ze nie trafiali(nie starali sie o dziecko)

Gość yuratka
krisana - mozliwe jest wszystko :)

ja tak sobie czekam już od dwóch lat :( poszłam wkońcu do lekarza bo bardzo bolały mnie piersi i miałam nieregularną @ za każdym razem przychodziła o pare dni późnie okazało się że to hormony szaleją i zaczełam się leczyć przed leczeniem małam cykl 28 dni (zanim hormony szały) a od leczenia 21dni jak mylicie ćzy te 21dni cyklu to tak chwilowe czy tak u mi zostało bo jak mam 21 to mi sie spóźnia 3dzień i jest nadzieja :):) niestety nie moge iść z tym do lekarza bo zrezygnowałam z niego bo strasznie kosił a na nfz musze czekać do 18stycznia na wizyte :(

w sensie zaskoczylo mysle raczej o wypadku podczas bo nawet jak mi sie na noge chlapnelo to bieglam i sie szorowalam heheheh

Dziewczyny na mdłości, zgagi itp zbyt wcześniej Objawami tak wczesnej ciąży mogą być: ból brzucha jak na @ lub mocniejszy, podwyższona temperatura przez 18dni oraz tkliwe, swędzące piersi Inne objawy sobie wkręcacie. Powodzenia :)

test sobie zrobie :) tylko teraz tak siedze i się zastanawiam najgorsze że od tygodnia bolą mnie piersi tak samo jak przy tej moich szalejacych hormonach ale mam też nawet nawet sporo białego śluzu więc siedze i myśle czy to znowy hormony czy w końcu dzidzia :-

Gość yuratka
A ja sobie testu nie zrobie, no chyba, ze spóźni mi sie jakis tydzien. Zrobie sobie test i bede myslec, ze moze jednak za mała ilosc hormonów i dlatego neg albo wynik bedzie pozytywny, osikam sie ze szczescia, a dostane @, bo trafiło mnie wczesne naturalne poronienie masakra

nie mysl tak pesymistycznie. faktycznie z tym testem to lepiej poczekac bo inaczej mozna sie zrujnowac finansowo jak sie robi zbyt wczesnie :)

Gość kawik
Ja już czekam na ciążę ponad rok i nic z tego :( tak się zastanawiam - mam zawsze bardzo bolesne okresy i bez przeciwbólowych i to mocnych nie przeżyje. Ból zaczyna się już przed @ a ja zastanawiam się czy brać tabletke bo co jak w tym cyklu się udało i zaszkodzę dziecku? Jak już @ rozkręca się na całego to uspakajam się, że przeciwbólowy nie zaszkodzi i już jakoś funkcjonuje tyle, że jak tak późno je biore to cierpie potwornie. Jedyne co mi pomaga to ibuprom max lub nurofen forte a to leki zabronione przy ciąży. Próbowałam z nospą i apapem oraz panadolem ale chodziłam po ścianach z bólu. Jak to u was jest? Myślicie, że ewentualna tabletka czy dwie zaszkodziły by gdyby jednak okazało się, że jest ciąża? Chodzi mi oczywiście o bół, który pojawia się zanim jeszcze nastąpi krwawienie lub jest tylko niewielkie plamienie

Gość yuratka
kawik - najlepiej spytac sie lekarza, dopóki nie dostane @ nie biore nawet apapu chociaz potrafi mnie nieźle skrecic

najgorsze w tym wszystkim jest to ze objawy przed @ sa takie same jak przy początkowej ciąży :( i nigdy nie wiadomo

Gość yuratka
Mam nadzieje, ze którejs z nas uda sie w tym miesiacu :) a jak nie w tym, to w nastepnym

Gość yuratka
zamiast w niedziele, dostałam @ dzis, w 25 dc :)

Gość yuratka
czy ktos jeszcze ciagle czeka?