Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

chciałabym miec twarz Anji Rubik

Polecane posty

Gość ferdekk
Piekna ? hehe . Dobry zart .

Gość ferdekk
Rownie dobrze mozna powiedziec ze KAte moss albo Amy Winehouse są piękne

na ulicy widziałam kobiety zdecydowanie ładniejsze od niej. :O

fuu bo zwymiotuję zaraz, obleśny brzydal , normalnie oblech do potęgi, powaga muszę wyjść bo jeszcze brzydsze słownictwo poleci... 🖐️ PS Twój mózg, Przerwa...Twój mózg 🖐️

Gość karlitka87
jak dla mnie normalna jest. bez szalu. nie jest brzydka wiadomo ale szału nie robi... przerwa a co jest z twoja twarza nie tak?

lepiej w siebie inwestować ,ładny make-up fryzura..=) ale tatuu ma fajne na raczce

Gość
ale obejrzeliscie filmik z linku ? ahhh zayefajny ❤️:classic_cool: moja idolka :classic_cool: ❤️ a co Wam sie nie podobało ? :> pewnie figura tzo ? wszyscy ją wyzywają od szkieletoró na wszyskich mozliwych portalach a ja jestem identycznie chuda )) czy twarz? ale twarz ma nieziemsko piękną ❤️ Hinatka --> :classic_cool: tutaj bede sie z nią o to kłocic ;] znajdz sobie tęz jakąs bo popadam w podobną do D* manie :classic_cool: ;] to bedziemy sie sobie nawzajem swoimi idolkami bombardować ;)

Gość
no włąsnie ale co "e tam "? twarz czy figura ? :classic_cool:

Gość
bo pisząc :ZASPONSORUJ mi twarz mam na myśli twarz Anij :classic_cool: ))

Gość
BNB osobiscie zapraszam Cie naten topik :classic_cool: porozmawiajmy o niej :classic_cool:

Gość
jestes juz ? czy dalej Cie nie ma ? :classic_cool:

Gość
ok jak chce mozemy porozmawic o Tobie :classic_cool: daj mi swoja fotke przerwa@interia.pl

Gość
tzn ja bede obiektem Twojego fanatyzmu ?:classic_cool:

Gość
tak :classic_cool: co sadzisz o tym ? http://www.anja-rubik.com/view_588.php ? bo chce sie z Toba w końcu skumać :classic_cool: najpierw zainwestujesz w moja twarz zeby była podobna do tej powyzej pózniej zamiekszakymy na nowoczzesnym osiedlu i puscimy głoske ze jestem modelka a Ty znanym projktantem gejem :classic_cool: )) bedziemy sie ubierac w ciuchy Twojej babci i lansować miedzy publicznym placami zabaw :classic_cool: przystajesz na taka wspolna przyszłosc ?:classic_cool:

Gość
tylko tyle ? :( a co z dalsza czescia mojego topu ? ale co sadzisz o takej figurze ? przyzwyczaiłbys sie ? czy nie dałbys rady ? :classic_cool:

Gość
niedomyta :classic_cool: :D:D to celowy swiatłocień przy użyciu pudrów brazujacych :classic_cool: ))

Gość
ooo kurfa BNB :D:D przez pierwszych 10 s szoku myślalam ze to Twój prawdziwy wpis 😭 :O:O chyba bym sie załamała psychicznie 😭 :O:(

Gość dadddydaddy
Przerwo, anji taka figura naprawdę pasuje. tak to już jest, że sylwetka często pasuje do twarzy i vice versa. trzeba sie z tym pogodzic, co jak wiem jest trudne, bo sama wyglądam jak tucznik i wcale nie przesadzam. Mnie osobiście jej szczupłość trochę poraża - tzn. niesie ze sobą taką niezywkłą kruchość, że bałabym się że mogłabym ją zgnieść. z tymże jak juz pisalam - ja to mam naprawdę dużo cielska :( noszę rozmiar 46.48 wiec mozesz to sobie mniej wiecej zobrazować. A buzie ma ładną