Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylemat nad dylematy

mam chlopaka a chce umawiac sie z innymi, czy mowic im o nim?

Polecane posty

Gość dylemat nad dylematy

wyglada to tak mam baardzo dlugo faceta ale z jego strony zero zaangazowania, ostatnio przylapalam go na klamstwie, czuje ze chce spotkac sie z kims innym chodzby na kawe. pytanie czy tym obcym mowic ze mam faceta???

jak powiesz to wezma Cie za idiotke za kogos z kim mozna isc tylko sie pobzykac:P

Gość arsneo
nie mow.. po co.. zobacz jak sie znajomosc sytuacja rozwinie.. albo badz znim calkiem szczera i powiesz ze wam sie nie uklada ze czujesz sie smotna niekochana.. bo taka sie wlasnie czujesz.. i podswiadomie masz nadzieje ze spotkasz kogos kto cie doceni. nie dziwie ci sie bo mialam tak samo.a swojego faceta nie zmienisz..sam by musial tego chciec..

Gość arsneo
ale chyba lepiej nie mowi.. bo moze sie wystraszyc.

Gość jakija
typowy przyklad pustej tchórzliwej kobiety, najlepiej skoczyc z kwiatka na kwiatek, hehe ale w zaleznosci od potrzeby da sie tez dopisac ideologie..porazka

Gość GlamRock
a nie mozesz sie z nim poprostu rozstac i umawiac z kim tylko zapragniesz? chcialabys aby tak zachowywal sie Twoj facet? jestes z nim nieszczesliwa to na co czekasz? po co go zdradzac skoro mozesz zaczac wszystko od nowa "legalnie"

jak to ktos powiedzial-z kwiatka na kwiatek.Tak wlasnie chcesz robic.Nie uklada sie, jestes nieszczesliwa w tym zwizku to zakoncz go kobieto.Odpocznij sama.Pobadz chwile bez faceta.Nabierz dystansu a dopiero umawiaj sie z innymi.Nie lubie takiej dwulicowosci.