Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mniej niz zerooo

b niska samoocena i problemy z facetami, ktoras ma?

Polecane posty

Gość mniej niz zerooo
mam dobre kolezanki, jedna przyjaciolke, nie mam za wielu znajomych, ale ja owszem, moge zapytac bo tylko ona wie o moich problemach z facetami z powodu tego ze matka mi tak wmawiala ze jestem chamska itp to zeby absolutnie taka nie byc nawet daje sobie na glowe wlazic w pracy :O ehh.. a on.. coz, jesli ktos przede mna ucieka to jest to jasny sygnal :( spotkalam go potem jeszcze kilka razy, bo niestety do jego miejsca pracy musze przychodzic i nadal czasem na mnie zerka, nie rozumiem go

Gość avatiaria
posatw sie w jego (przypuszczalnej)sytuacji... Jestes zakompleksionym facetem ktorego nikt nie chwalił, uwazasz sie za brzydkiego i niegodnego kogokolwiek. podchodzi do Ciebie fajna kobieta. i jak reagujesz? no ja bym uciekała ze strachu przed porażka. nie Tylko kobiety maja kompleksy. Mam kolegę ktory ma 23 lata jest prawiczkiem wstydzi sie kobiet tak bardzo ze do zadnej nie zagada. Faceci maja jeszcze gorzej. musza byc zaradni mescy dobrzy w łozku. itd.

Gość avatiaria
no to powiedz przyjaciołce aby powiedziała Ci jakie masz wady i jakie zalety. czy ona uwaza Cie za wredna i zła? ale niech Cie zapewni o szczerosci.. bo o to chodzi w przyjazni. jestem 100% pewna ze przedstawi Cie w innym swietle niz Ty sama sadzisz o sobie. Bo sam fakt ze jestes wrazliwa co widze z Twoich postów nie mozesz byc taka zła

Gość mniej niz zerooo
no moze jakby podeszla fajna, to owszem, ale ja wcale jakas fajna nie jestem z wygladu nie strasze, ale np ubior mam zupelnie przecietny, w zimie nie chodze z golym brzuchem tylko w szaliku i porzadnej czapce weic nic w tym atrakcyjnego, biust mam maly, tylek chudy moze on ma kompleksy, po przeczytaniu kafeterii by mial bo ma 160 cm wzrostu ;) tyle dokladnie co ja, tylko ze dla mnie to jest super bo nasze oczy byly dokladnie na tym samym poziomie ;) poza tym on jest przystojny, bardzo meski i szczerze to moglby miec wiele kobiet, wiec dlaczego mialby chciec akurat mnie? zapytam przyjaciolke, w zasadzie gorzej to juz byc nie moze wiec co nie odpowie to juz mnie nie ruszy

jak ma 160 , to na pewno ma kompleksy, podobne do Twoich , a więc pasujecie do siebie:P

Gość mniej niz zerooo
ja wiem ze pasujemy :P , tylko on tego nie wie :(

Gość avatiaria
Myslisz ze wszyscy faceci lubia laski z duzymi cyckami nienaganna talia i kusymi ciuszkami? To jest stereotyp. :) ja tez mam małe cycki i dupe. i nos garbaty:P i do tego mam całe 178 przez co jeszcze 2 lata temu chciałam wyjechac do chin na pomniejszenie wzrostu:P:P a ubieram sie tez na zwyklaka. mam kompleksy. gdyby jeszcze matka nagadała mi ze jestem brzydka pewnie byłabym teraz sama nieszczesliwa i na skraju depresji;D ale doceniam sie mimo wszystko a na powodzenie nie narzekam. I faceci trafiaja mi sie przystojni i inteligentni zaradni. pozatym co to za gł€pia reguuła. ze tylko ktos ładny ma prawo do kogos ładnego. ;/ i chce jeszcze dodać ze jego zachowanie jednak wskazuje na zainteresowanie Tobą i pewnie jak Ty mysli ze szans u Ciebie nie ma:D zadziwiwajace jak ludzie potrafia byc blisko a nie dawac sobie szansy przez głupie myslenie.

Gość mniej niz zerooo
ehh, nie ma szans, ja sie nie podejme juz niczego po tym jak zaprezentowal niemal ucieczke przede mna :O zmykam spac bo jutro rano musze wstac do pracy, dzieki wszystkim za rozmowe, zajrze na topik poznym wieczorem jak wroce do domu :) milej nocy 🖐️

Gość avatiaria
ale do 3 razy sztuka.... :) ja jednak licze ze sprobujesz jeszcze raz.. moze poprostu zapros go na kawe:P Fajna babka z Ciebie.. szkoda ze nieszczesliwa. powodzenia dobranoc

Gość nie jestem ladna
czesc Cream

Gość gwiazda20
Kiedyś byłam malutka i cichutka, miałam zaniżoną samoocenę. Nie interesowałam się chłopakami, a tym bardziej oni mną. Uwierzyłam w siebie i problemy się od razu skończyły!

Gość nie jestem ladna
do avatiaria - Ty te dziwewczyne w maliny wypuszczasz. Przeciez ten niesmialy chlopak to moze byc taki prawiczek jak ci na kafe co nie sie zraza jak kobieta wykazuje inicjatywe i co wtedy? Przeciez jesli to taki facet to jak ona sama podejdzie to on ja uzna za szmate.

Gość nie jestem ladna
Moja forma? W normie. A Twoja?

Gość nie jestem ladna
????????

Gość nie jestem ladna
Nie wzrosla. Ja takie teksty juz przerabialam.

Gość nie jestem ladna
Mieszkam w lesie. Do miasta daleko. A teraz jest zima i mroz.

Gość nie jestem ladna
"ja przytule zakompleksiona kobiete" ale nie kobiete-paszteta