Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka mala szara jaaaa

Czasem juz nie wiem co robic

Polecane posty

Wiem ze moja mama spotyka sie z innym facetem :( wszystko mi powiedziala, poniewaz kiedys przez przypadek przeczytalam smsa w jej tel od niego. Ojciec nigdy jej dobrze nie traktowal. Niby jej nie bil, ani nie pil, ale cale zycie ja krytykowal, nie potrafil z nia rozmawiac. Wedlug niej dlatego poszukala sobie kogos innego. Czasami nie radze sobie z ta mysla, a nie mam z kim o tym pogadac :(

nikt nie mial podobnej sytuacji?? :(

Gość zdesperowanamatka
Ja mam taką, mój mąż mnie nie bije, nie pali ale cale życie mnie krytykował, więc znalazłam sobie innego i dobrze mi z tym, tylko wstrętna córka sie tym dowiedziała, no ale cóz zrobic

bardzo smieszne... ;/

trochę śmieszne. mnie rozbawiło. ;) matka ma kogoś i może wreszcie czuje się szczęśliwa choć przez chwilę. przy nim właśnie. ja zdrad nie pochwalam. wolałabyś, aby rodzice sie rozeszli?

nie wiem. mam dopiero 17 lat, ta sytuacja mnie przerasta ;/ czasem sobie mysle, ze moze i dobrze, ale czasem kiedy nie ma jej w domu i jestem swiadoma, ze moze byc z nim wpadam w paranoje.. ;/ ktos kto tego nie przezyl nie zrozumie..

rozmawialam wielokrotnie.. sama mowila, ze chcialaby to skonczyc, ale facet popadl w lekka paranoje.. boi sie go zostawic, a przy tym nie chce znowu zostac 'sama' ..