Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pedantka***

brudne prześcieradło

Polecane posty

Gość pedantka***

dziewczyny, pomóżcie czy ja przesadzam? nie chcę zrobić z siebie idiotki nie wiem czy mój facet jest niechlujem czy ja jestem przesadnie HIGIENIECZNA (...) pierwszy raz uprawiam seks bez gumki wcześniej zawsze z gumką, więc nie byo tego problemu a teraz chodzi mi o to że zawsze PO - prześcieradło jest BRUDNE czy mogę poprosić chłopaka żeby nieco uważał, a nie machał siusiakiem dookoła czy przesadzam? czy wy to olewacie czy zmieniacie prześcieradło zaraz po? czy tylko mój chłopak jest taki nieuważny? sory, wiem że to idiotyczne, ale naprawde chcialabym wiedziec

to dziwne, skoro uprawiacie seks bez gumy to ty powinnas miec w sobie zawartosc jego wystrzału:)... mój po stusunku bierze chusteczkę i wyciera pitolka, a ja idę się przepłukać z jego płynów. i tyle..

Gość pedantka***
mój chłopak idzie się umyć i ja też ale zanim wstanie i pójdzie, i tak chlapie dookoła :/ czy to tylko mnie przeszkadza? nie, zeby mnie to brzydziło, nie o to chodzi ale prawde mówiąc, nie chce mi się za każdym razem robić prania!!!! niech ktoś jeszcze się wypowie, pliiiiz

Gość 75 C
Mnie też wkurza mokre prześcieradło i też nie bardzo wiem co z tym zrobić

Gość coś
chusteczka higieniczna dla mnie i dla niego i leeeeeecimy do łazienki

nie jesteście osamotnione, moja kobieta też tak miała :) kochaliśmy się zawcze na ręczniku, pod ręką zawcze było coś na wytarcie. Przeszło jej .... po 7 latach :P. Woli zasnąć gdy jestem jeszcze w środku

Gość taka seeeeeeeeeeee
no przewalone, kiedys przescieradło skiełzlo i wszystko poszlo na lozko i do dzis pod swiatlo widac plamy, no ale zmieniam jak bardzo mokre, no a najbardziej mnie wkurza jak sie spuszcza czasem na dywan.......przy robieniu loda na stojaco, no i co z dywanem?

Gość pedantka***
no wydaje mi się że mógłby po prostu trochę uważać, zanim wstanie się umyć bo sam z siebie idzie się umyć, nie na mój wniosek :) ale nie wiem czy nie zrobię z siebie idiotki jak go oto poproszę ech.... wolałam w gumce :)

Gość ojessk
nie przesadzajcie, jak wykapna ze dwie krople spermy to wielkie mi rzeczy (caly wytrysk to ledwo lyzka, wiekszosc w tobie zostaje i tak) jak wyschnie to prawie nie widac. nie mowie zeby zbierac przez miesiac takie cuda ale zeby codziennie zmieniac ? wyluzujcie toz to nie radioaktywny odpad!!

Gość samotny masturbatorrr
A co ma powiedziec samotny masturbator który codziennie wali w przescieradło i którego nie ma kto oprać?!

mam na to receptę :) na koniec lodzik z połykiem i po problemie :D plam nie będzie i facet mega zadowolony

Gość pedantka***
up up

Gość pola lola
Ja podkładam ręcznik i problem z głowy. Jak mój wychodził ze mnie to mimowolnie wyleciało, czy jemu skapło czy ze mnie wylecialo, nie ważne jak szybko by wytarł.

alez wy jestescie porzadnickie :) jakby wam sie facet wysral do pipki i na te przescieradlo!! jak moj luby na weekend przyjezdza, kochamy sie czasem cos wyleci a to ze mnie(nie mowie ze okres,albo ze z tylka:) ) albo z niego i te biale slady sa urocze moim zdaniem. to tylko my ... oczywiscie po upojnym weekendzie zmieniam posciel, ale zeby latac z recznikami itp.- przesada i to gruba . moze, dziwaczki, kupcie gruba folie,rozlozcie na poscieli i wtedy sie bzykajcie ?:)

Gość pedantka***
hej, gnomie, skąd ta złość i nieżyczliwość? czy chodzi o to, że uprawiasz seks tylko w weekendy i to dla Ciebie za mało i stąd nierozładowane emocje? przecież tylko pytam, po co ten atak, SPOKOJNIE!!!! jeżeli uprawiasz seks tylko w weekendy, może trudno CI zrozumieć, że nie chce mi się CODZIENNIE zmieniać prześcieradło...

pedantka, toz ja sobie tylko zartuje z was.dziwia mnie takie zachowania, ale we mnie nie ma zadnej agresji:) gdzie ty atak widzisz - pytalas o zdanie na forum to odpowiedzialam - zgodnie z tym co mysle, ot i tyle :) chcialas tylko pochelbnych slow? teraz bzykam sie akutrat w weekendy, ale to tez jakies trzy noce... gdy mieszkalam z facetem, kochalismy sie czesto, ale posciel zmienialam ze 3razy w miesiacu:)

Gość pedantka***
hm.... no byłam pewna że słowa o sraniu do pipki to nie jest życzliwość... no ale skoro to żarty - to przepraszam, nie doceniłam. w każdym razie dzięki za komentarz,

Gość oceace
a ja to wręcz bardzo lubię;) mój chłopak zawsze kończy we mnie i jak sobie potem leżymy i rozmawiamy to dużo ze mnie upływa zanim pójdę pod prysznic. Absolutnie mi to nie przeszkadza, a kręci nawet.

Gość pedantka***
hej. kręci Cię to, ale.... no ale potem nie tylko prześcieradło ale i łóżko jest BRUDNE jednak, nie?

Gość pedantka***
hej, no właśnie nie. nie brzydzi mnie. NA BIEŻĄCO. widzę, gnomie, że starasz się jednak przekonać mnie że jest inaczej :) nie dam się nie brzydzi mnie świeże wydzieliny są, niech będzie, urocze :) ale jeżeli zabrudzimy prześcieradło i łóżko - to chyba nie powiesz gnomie, że po jakimś czasie wnikania w łóżko tych uroczych wydzielin, to łóżko nadal jest urocze no niech mi ktoś to wyjaśni!

Gość oceace
heh, u mnie jest na tyle dobrze, że prześcieradło nie ma bezpośredniego kontaktu z materacem, bo między nimi leży jeszcze owleczona kołdra (żeby było nam mięciutko^^)

Gość pappi
my mamy zawsze kolo łózka wilgotne chusteczki, takie dla dzieci:) po erupcji, wycieramy nimi wszystko a dopiero potem idziemy się myć:) dzieki temu nie mamy brudnej pościeli... kup takie i po problemie!