Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfghjklzxcbgt

Jak delikatnie mu powiedzieć, że nie chcę się z nim tak często widywać?

Polecane posty

Gość asdfghjklzxcbgt

On by najchętniej widział się ze mną cały czas. A ja mam też inne rzeczy na głowie. Dorywcza praca, studia, nauka... Jak mówię, że mam naukę to stwierdził, że uczyć mogę się również przy nim.

Sprawe musisz zalatwic bo tak sie nie da... Powinien zrozumiec ze nie zawsze masz czas sie z nim widziec... Dla mnie to proste.... Ja jesli nie mam czasu do od razu mowie to prosto z mostu i moj chlopak to rozumie

Powiedz mu poprostu i konkretnie, ze też chcesz miec odrobinke prywatnosci:D Oczywiscie on pomysli sobie ze masz go dosyc itp... ale zapewnij go ze tak nie jest:D Jesli bedziesz krecic i nie powiesz mu wprost, to pomysli ze masz go w dupie... Szczerosc, szczerosc, szczerosc...:D:D:D

Gość asdfghjklzxcbgt
Raz mu tak szczerze powiedziałam to strzelił focha i powiedział, że już go nie kocham ...

najnormalniej w swiecie.Mam bardzo duzo na glowie.Prosze bys to zrozumial.Kocham Cie i kazda wolna chwil marze, by spedzic z Toba.

Focha strzelil bo nie mial innego wyjscia:D ja znam te meskie fochy( bo sam je czasami stosuje) :D To jest gra na litosc:D i zapewniam cie ze jak twardo postawisz na swoim to on to zrozumie...:D Zakochany facet jest w stanie wiele zrozumiec i wiele poswiecic...:D Zapewniam:D

Gość asdfghjklzxcbgt
Dzięki za rady :D Tak zrobię. Mam nadzieję, że nie będzie sie długo gniewał i zrozumie

Gość thinkkingg
no uczyc się trzeba samemu, ale po nauce wskazane jak najbardziej Jego towarzystwo:) Ciągle mało, mało nam- kobietkom;):P

Gość nie delikatnie tylko normalnie
jak kobieta mężczyźnie. proste.