Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niesmialy_filip

moja dziewczyna chce anala, pomocy!

Polecane posty

od pewnego czasu moja dziewczyna coraz czesciej wspominala o seksie analnym. jestem troche niesmialy, wiec nie kontynuowalem z nia tego tematu. wczoraj zapytala mnie wprost: "a moze sprobujemy od tylu". powiedzialem, ze musze sie zastanowic. jutro znow sie spotykamy, co robic???

Gość bajabongo150
ładuj.

Gość hahaha ale......od tyłu
to nie koniecznie znaczy anal :D

Gość world of warcraft
Będzie cie zapinac w anusa a fffeee

to wsadź jej pewno jest ciekawa jak to jest w seksie analnym.Musi przedtem zrobić kupę umyć pupę a ty natłuścić penisa wazeliną lub ciekła parafiną

Gość Punkt G Prezydentem
Niech zastąpi cię murzyn ;]

musisz uważać Powoli sie wprowadza penisa dobrze natłuszczonego i ruchy musza być powolne i nie do końca tylko Pamiętaj że to nie jest pochwa która jest przystosowana do kutasa.

Gość jak chcesz pozbyc
sie problemu to po prostu w najmniej spodziewanym momencie zaladuj z calej sily, powinno sie jej odechciec

Kurde co z wami panowie zachowujecie się jak skomlące szczeniaki jak kobieta nie chce analnie to wy chcecie i płaczecie jak chce to płaczecie że wy się boicie co z wami do cholery. A autorze szanowny przepraszam w czym chcesz pomocy? Co mam przyjechać i cię zastąpić ? Noż kurwa mać szanujcie się ludzie troszeczkę. A i jak się pobrudzisz to nie panikuj tylko się umyj bo to nie śmiertelne jest. Oczywiście jeśli w trakcie tej traumy nie zejdziesz na zawał. POWODZENIA!!! I przekaż wyrazy współczucia ode mnie dla swojej dziewczyny.

ja tez chce ale nie wiem jak sie do tego zabrac, poza tym troszke krepuje wyuzdanie mojej dziewczyny i to ze ona pierwsza proponuje takie rzeczy. znamy sie dopiero 3 miesiace a juz przerabialismy prawie wszystko: do buzi, w cycki, smyranie w ucho, bicie pisiorem w czolo, stopami... ale zawsze myslalem ze kobiety nie lubia zbytnio seksu analnego...

Gość demi m.
czy Twoja dziewczyna ma na swoim ciele jakieś miejsce, w które jeszcze nie dotykał jej kutas ? :(

Sorry ale rece opadaja mi tu jak czytam wypowiedzi niektórych niesmialych:))) forumowiczów. Zyczę wszystkiego najlepszego wszystkim dzieciom poczetym przez mlode matki, które nabrane przez swoich partnerów, że podczas pierwszego razu sie nie zachodzi, ze podczas pelni ksiezyca sie nie zachodzi, że po trzykrotnym zmówieniu Zdrowaski sie nie zachodzi..............

Gość a może mówiąc
że spróbujecie od tyłu, miała na myśli ciebie?

nooo czytalem kiedys jej rozmowe z gadu, razem z koleazanka wysylaly sobie linki do sklepow erotycznych, glownym przedmiotem ich zainteresowan byly majtki z sztucznymi pisiorami, ale nigdy w zyciu by mi nie przyszlo do glowy ze ona chce mi zaladowac... powiedzcie mi, jak to jest, czy ktorys z was doznal kiedys takiego przezycia, jak ma sie wielkosc meskiego anusa do kobiecego? troche sie boje ale w sumie jestem bardzo ciekawy...

Gość demi m.
po tym wszystkim co napisałeś o swojej dziewczynie, że robi dosłownie wszystko, jest całkiem możliwe, że włoży Ci kiedyś sztucznego pisiora. Zacznij już zbierać środki nawilżające i trenować dziurę przed przyjęciem czegoś większego :D

za żadne skarby nie dotknęłabym męskiego zadu:O

"ich zainteresowan byly majtki z sztucznymi pisiorami, ale nigdy w zyciu by mi nie przyszlo do glowy ze ona chce mi zaladowac..." No to teraz się obśmiałem muszę cię zmartwić ale pewnie zrozpaczona facetami (czytając twoje wypociny wcale się bym nie dziwił zrozpaczeniu) chce pomocy koleżanki :D A z drugiej strony zachowujesz się jak mała dziewczynka a nie jak facet więc jak już sobie to przypnie i ją poniesie to może cię z kobitką pomylić.... Mam nadzieje że to tylko prowokacja i że takie ciołki nie istnieją naprawdę.

Gość Zebiszczon
Pierwszy raz spotykam się z jakąkolwiek obawą czy konsternacją ze strony faceta w zwiazku z analem 8D trzymajcie mnie! co prawda temat byl podjęty dawno, ale jesli ktoś bedzie miał znowu taki problem... to pierwsze sliwki robaczywki, zmakuja pdobnie jak przy pierwszym stosunku dopochwowym ;D trzeba kombinować i nie bać sie! ;D zwlaszcza gdy dziewczyna chętna (rzadkość)

Ja co prawda nie mam dziewczyny ale i tak moi bliscy zawsze rzyczą sobie ostrego anala i nigdy nie muszę ich do tego przekonywać.

Chłopie nie wydziwiaj. Skoro mówisz że sam chcesz spróbować, to kup jakiś żel czy inny lubrykant i bierz się do roboty zamiast marudzić.

Gość wariat-experymentator
nieśmiały filipie twój post z 22:59 rozbawił mnie do łez. "Bicie pisorem w czoło" musi być obłędne i zniewalające dla obu stron. Wesoło macie w tej sypialni.. Aż ci zazdroszczę tej twojej partnerki eksperymentatorki...

Gość no to jzu mowie hah
ja laduje w pupe moja dziewczyne od 5 lat i jest bosko. tylko pamietaj delikatnie i duzo nawilzacza. nic na siłe i bedzie git