inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 6, 2010 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bcone 0 Napisano Styczeń 6, 2010 nie ma tu takich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 6, 2010 A ja to co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chłopcze zachowujesz sie Napisano Styczeń 6, 2010 jak baba, która chce tu zostać gwiazdą, w ten sposób na pewno nią nie zostaniesz, szybciej zostaniesz nikim, kimś na kogo nie zwraca sie uwagi, przemyśl to sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fairy Pomarańczowego Napisano Styczeń 6, 2010 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 6, 2010 No każdy niech się tutaj wbija.......... ale glen?:D............................................. bazienka-----> swoje wysokie IQ :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja idzę że Napisano Styczeń 6, 2010 wśród wykształciuchów rozmowa się nie klei Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vivika18 Napisano Styczeń 6, 2010 Po chój takie tematy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość autor to dupek bez fiuta Napisano Styczeń 7, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 7, 2010 jestem:D::D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Teddy 0. Napisano Styczeń 7, 2010 Lekcje maja za ciebie odrobic? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dociekliwy socjolog 0 Napisano Styczeń 7, 2010 I co tu otrzymam w związku z moją intelignecją ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach