Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorota19000206

Co to może oznaczać?

Polecane posty

Gość dorota19000206

Witam. Miesiąc temu poznałam na imprezie fajnego faceta. Był 3 tyg po tym jak dziewczyna go rzuciła. On pierwszy zdobył mój numer, pierwszy zaproponował spotkanie... Spotkaliśmy się kilka razy i było naprawde super. Rozumieliśmy się prawie bez słów. Pisał miłe sms-y itd. Mimo wszystko prosił abym się nie zakochała... Pewnego wieczoru napisał że spotyka się z byłą. Późną nocą że wylądowali w łóżku. Na drugi dzień napisał tylko 6 smsów (wcześniej po srednio 75). Wieczorem napisał : Przepraszam ale nie pisz już do mnie. I tak się skończyło. Teraz wogóle nie odpisuje. Napisał że ją kocha a ona jego. Są razem. O co mu chodziło? Ktoś wie?

Gość promieńśmierci
wiesz co-nażryj się gówna hahahato darmowa rada od wujka promieńśmierci

ze masz sobie nie zawracac nim glowy.Dla mnie uczciwy facet.A co ma Ci pisac wiecej.Napisal wszystko jasno.Odpusc sobie go.

Gość dorota19000206
A jakieś inne wypowiedzi?

Gość dodofgifi
tutaj wszystko jest jasne ciesz się ze ci facet dał znac zabys dala spokoj bo nie wszystkich na to stac niektórzy tak mają ze jak sie rozstaną z kims to potrzebuja szybko przelac jakas cześc uczucia na nastepna osobe aby tak bardzo nie cierpiec i latwiej zapomniec ty byłas taką odskocznia dla tego faceta było miło miał do kogo pisac ktos o nim myślal i sie troszczył (ty) to mu było potrzebe ale jak widac nadal kocha była a teraz obecna a ciebie polubil

Gość dorota19000206
Dzięki za wyjaśnienie:)